Werken bij

Groei met ons mee! Kom werken bij JNV

Wil jij aan de slag bij een groeiend en innovatief bedrijf in hightech audiovisuele oplossingen, digitale communicatiesystemen en smartbuilding technologie? Ben je enthousiast, flexibel, betrouwbaar en betrokken? En voel jij je goed binnen een informele, platte organisatie met een gemoedelijke Brabantse mentaliteit? Kom dan werken bij JNV!

JNV biedt jou alle mogelijkheden om met succes en plezier het beste uit jezelf te halen. Je krijgt vertrouwen en de vrijheid om zelfstandig te werken. En: de ruimte om je talenten te ontwikkelen binnen de organisatie. Samenwerken is de sleutel tot ons succes. Ons team bestaat uit zo’n 30 collega’s. Wij zijn betrokken bij elkaar en bij onze klanten en helpen elkaar als dit nodig is. Ons kantoor in Den Bosch is van alle gemakken voorzien, inclusief een grand café om gezellig samen te lunchen en te borrelen.

Geen passende vacature, maar wél iets toe te voegen aan JNV? Neem contact met ons op

Vacatures

2023-08-14T10:29:01+02:00

AV Technicus

Heb jij ervaring met het installeren van audiovisuele totaaloplossingen? Lees dan snel verder, want dan zoeken we jou!

Onze mensen maken JNV

Wie kan dan ook beter vertellen hoe het is om bij JNV te werken dan zij? Een aantal collega’s stellen zich voor en vertellen over hun werk en het werken bij ons bedrijf.