RUIMTERESERVERING

meer gemak en werkplezier

Het vinden van een beschikbare ruimte om te vergaderen of overleggen is binnen veel organisaties een uitdaging. Ruimtereservering kan veel frustraties wegnemen. JNV biedt verschillende oplossingen voor ruimtereservering: van een digitaal scherm bij de deur tot een compleet roombookingsysteem. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over jullie wensen op dit gebied.
RUIMTERESERVERING

Zonder frustratie een beschikbare ruimte vinden

Van mensen in de door jou gereserveerde ruimte tot geen ruimte kunnen reserveren terwijl deze niet allemaal worden gebruikt. Bij het vinden van een beschikbare vergaderruimte kunnen de gemoederen hoog oplopen. Ruimtereservering biedt hier een oplossing voor. Deze oplossing kunnen we bovendien visueel maken door middel van groene en rode lampjes, zodat medewerkers snel kunnen zien welke ruimte beschikbaar is. Ruimtereservering is koppelbaar met andere systemen én zorgt voor een professionele uitstraling van het gebouw.

Onze oplossingen

Ruimtereservering is op verschillende manieren in te vullen. Vaak kiezen we voor een oplossing waarbij we schermen met touchscreen bij de vergaderruimtes plaatsen, waarop zichtbaar is of en wanneer de ruimte is gereserveerd en waarmee je eenvoudig een ruimte kunt reserveren of een reservering kunt aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om deze schermen te koppelen met Charly, de Boeking Assistent voor Outlook van DARWIN®, waarmee wij al jaren samenwerken. Deze interactieve tool zoekt op basis van jouw wensen een ruimte die beschikbaar is op het gekozen moment voor het gewenste aantal personen. De Boeking Assistent zorgt er bovendien voor dat de ruimte over de juiste faciliteiten en catering beschikt en dat de gewenste personen op een persoonlijke manier worden uitgenodigd. Charly wordt op de achtergrond toegevoegd aan de vergadering, waardoor deze automatisch op de hoogte is van wijzigingen en zo automatisch zaken kan aanpassen. Zo kun je nog slimmer en efficiënter omgaan met de beschikbare ruimte, bied je meer gebruiksgemak voor medewerkers én inzicht voor het (facility)management. Het is ook mogelijk om ruimtereservering te koppelen met narrowcasting.

RUIMTERESERVERING oplossingen

Voordelen

  • Gemakkelijk ruimtes reserveren. Met één druk op de knop de gewenste ruimte reserveren.
  • Minder no show. Minder kans op ruimtes die gereserveerd, maar niet bezet zijn.
  • Koppelbaar. Ruimtereservering koppelbaar met narrowcasting of smart building
  • Visueel. Met rode en groene lampjes direct zichtbaar welke ruimte vrij is.
  • Makkelijk aanpasbaar. Reservering eenvoudig aanpassen wanneer een afspraak korter duurt of niet doorgaat.

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl