Corporate2023-07-20T12:24:49+02:00

CORPORATE

AV-oplossingen voor ondersteuning van jouw bedrijf

Jij weet hoe belangrijk het is om als corporate bedrijf over de juiste audiovisuele ondersteuning te beschikken. Maar je hebt geen zin en tijd om je hier zelf in te verdiepen. Daarom doen wij dit. Of het nu gaat om achtergrondmuziek, presentatie- en vergaderoplossingen of narrowcasting: wij bekijken jouw ruimtes, het gebruik hiervan en bieden de juiste oplossing.
Audiovisuele oplossingen voor Corporate klanten

Denken in oplossingen

Audiovisuele oplossingen ondersteunen op diverse manieren de processen binnen jouw bedrijf. Of het nu gaat om auditoria, vergaderruimtes en presentatieruimtes, om reguliere werkplekken of een boardroom of crisisruimte: wij helpen je graag. Van audio en video tot slimme systemen die ervoor zorgen dat je jouw processen optimaler kunt inrichten en meer inzicht verkrijgt. Ook faciliteren we op het gebied van hybride vergaderen. Zo wordt op afstand werken of vergaderen nog prettiger, neemt de noodzaak om te reizen af, de medewerkerstevredenheid toe en zet je stappen op het vlak van duurzaamheid.

Lees meer over onze samenwerkingen

Greystar

Een Greystar wooncomplex in Rotterdam met faciliteiten zoals vergaderkamers en een bioscoopruimte. Daar wilden wij bij JNV graag over meedenken! Jan van Zanten, property operation manager van de locatie in Rotterdam, vertelt over de samenwerking.

Vanderlande

Van spreekkamer tot vergaderzaal: in opdracht van Vanderlande leverden en installeerden we de AV-apparatuur voor de circa 160 vergaderruimtes binnen de campus in Veghel. Ook voeren we projecten uit voor de buitenlandse kantoren van deze internationaal opererende leverancier van transportsystemen voor interne logistiek. Ron Zwinkels, Specialist Unified Communications & AV solutions Vanderlande, vertelt over de samenwerking.

Barli

Als gevolg van de groei van de organisatie, opende Barli in 2021 een tweede locatie. Wij dachten mee over de audio- en video voor in de vergaderruimtes en leverden en installeerden de schermen en hulpmiddelen die het mogelijk maken om prettig te vergaderen – fysiek en via Teams. Ook realiseerden we een narrowcastingsysteem. Twan Vrijsen, verantwoordelijk voor marketing en communicatie bij Barli, vertelt over de samenwerking.

Onze oplossingen voor corporate klanten

Audio Video

helemaal op maat voor jouw organisatie

Hybride vergaderen

de beste oplossing voor elk type vergadering

Conferentiesystemen

totaaloplossingen voor innovatieve overheidsorganisaties

Narrowcasting

om jouw boodschap doeltreffend over te brengen

Workplace management

gebruik je kantoorruimte slim en efficiënt

Smart building

slimme gebouwen zijn de toekomst

Domotica

voor een veilige, comfortabele en efficiënte woning

Ruimtereservering

meer gemak en werkplezier

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl

Ga naar de bovenkant