AV Technicus

Vacature | 40 uur | Den Bosch

Heb jij ervaring met het installeren van audiovisuele totaaloplossingen? Werk jij netjes, planmatig en zelfstandig? Houd jij daarnaast je hoofd koel als de opleverdatum nadert en vind je het leuk om te werken bij een innovatief bedrijf dat sterk groeit, vooroploopt in de markt en een gezellig team heeft? Lees dan snel verder, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit zijn wij

JNV is een toonaangevende specialist in hightech audiovisuele oplossingen, digitale communicatiesystemen en smartbuilding technologie (DARWIN®). Wij ontwerpen en realiseren op eigen wijze gebruiksvriendelijke en duurzame woon, werk -en leeromgevingen. Door slimme integratie van audio-, video, domotica en IT-totaaloplossingen bieden we gemak, comfort en functionaliteit in kantoor- en overheidsgebouwen, universiteiten, hotels en woonhuizen.

JNV is een middelgroot familiebedrijf met 25 medewerkers. We verwachten de komende jaren een verdubbeling van het aantal medewerkers. We zijn een informele, platte organisatie met een gemoedelijke Brabantse mentaliteit! Met een team van betrokken en gedreven medewerkers staan we altijd klaar voor onze klanten en elkaar. Overal en op ieder moment!

Jouw uitdaging

Als AV-technicus heb jij een belangrijke rol in onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het installeren en tijdig opleveren van (complexe) audiovisuele totaaloplossingen. Zo ben je de ene dag bezig met de voorbereiding van apparatuur voor een project in huis en voorzie je een andere dag een boardroom van de nieuwste oplossing op het gebied van hybride vergaderen.

Vanzelfsprekend draag je deze verantwoordelijkheid niet alleen, je staat in nauw contact met onze werkvoorbereider en projectleider. Op locatie van de klant werk je netjes, veilig en zorgvuldig. Dit doe je zelfstandig of in teamverband. Wat behoort er tot je werkzaamheden als AV-technicus bij JNV?

 • Voorbereiden van installaties en projecten;
 • Installeren en bedrijfsklaar opleveren van (complexe) audiovisuele installaties;
 • Uitvoeren van eventuele reparaties en oplossen van technische storingen;
 • Uitvoeren van preventief onderhoud op geleverde AV-installaties
 • Inventariseren van eventuele extra klantbehoeftes op locatie;
 • Aanpassen van programmatuur van bijvoorbeeld Creston en Extron apparatuur
 • Configureren van audio DSP’s
 • Verzorgen van de rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden.

Klanttevredenheid staat bij JNV hoog in het vaandel. Uiteraard is de klant blij met jouw service en inzet, maar na afloop van het project draai jij je nog één keer om en ben je trots op wat je hebt afgeleverd!

Ben jij…

Iemand die met een positieve blik kijkt naar hoe dingen geregeld zijn en verantwoordelijkheid pakt? Signaleer jij ruimte voor verbeteringen en voer je deze zelfstandig en constructief door? Sta jij daarnaast met je voeten stevig op de grond en snap je dat je alleen sneller gaat, maar samen met een team verder komt?
Bovendien…

 • Ben jij een professional en doe je wat je belooft (zowel intern als extern);
 • Heb jij minimaal een mbo-werk- en/of denkniveau, dankzij een elektrotechnische opleiding en minstens 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Heb jij affiniteit met (AV) techniek;
 • Beschik jij over een VCA-basis certificaat (VCA-VOL is een pré) en rijbewijs B;
 • Ben jij klant- en servicegericht, gestructureerd, flexibel, stressbestendig, innovatief en gericht op een fijne samenwerking. Je bent dus een echte teamplayer;
 • Ben jij een aanpakker: je ziet wat er moet gebeuren en bent in staat om dit zelfstandig en planmatig op te pakken. Je hebt een probleemoplossend vermogen;
 • Je bent gewend aan een hectische werkomgeving, waarin je nauwkeurig en proactief kunt werken. Uiteraard zijn je communicatieve en sociale vaardigheden uitstekend en ben je niet bang om je assertieve kant te tonen.
 • Als laatste beschik jij over een grote portie humor, enthousiasme, inzet en passie voor het vak, dan heb jij een voorsprong op de rest!

Wat kun jij verwachten van ons?

Een afwisselende, uitdagende functie voor 40 uur per week in een innovatieve branche. Je rapporteert aan de Operationeel Manager en ontvangt een marktconform salaris, goede voorwaarden, aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en flexibele werkuren. In onze organisatie is veel ruimte voor persoonlijke inbreng en doorontwikkeling. Je komt te werken in een enthousiast, gezellig team. Je kan lunchen in ons gezellige grand café en aanschuiven bij onze vrijdagmiddagborrel. Ons luxe kantoor is van alle gemakken voorzien en is gevestigd in Den Bosch.

De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Krijg jij energie van bovenstaande functie? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.
Stuur jouw CV met motivatie naar erica@jnv.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met
Erica Teunissen via 073 644 34 05.