MVO

Mensen, planeet en resultaat zijn in balans

Om duurzaamheid te integreren in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten, maken we continu bewuste keuzes. Zo zoeken we naar een goede balans tussen mensen, planeet en resultaat.

Werkgeverschap

Wij zorgen voor een goede werksfeer en een veilige en gezonde werkomgeving. Zo hebben we werkplekken met voldoende verlichting, ruimte en een gezond klimaat die voldoen aan de VCA-norm. Ook bieden we kosteloos beschermende bedrijfskleding en -middelen.

Mobiliteit

We stimuleren en faciliteren elektrisch en hybride rijden. We vergroenen ons wagenpark, beschikken over laadpalen en vermijden onnodige belasting van het milieu. Collega’s combineren afspraken, plannen deze via videoconferencing en kunnen thuis werken.

Afvalmanagement

We scheiden ons afval en kiezen waar mogelijk voor recycling en/of recyclebaar materiaal. We minimaliseren verpakkingsmateriaal, nemen verpakkingen van apparatuur mee terug en hergebruiken waar mogelijk. Batterijen verzamelen we en leveren we in bij de chemokar.

Huisvesting

Ons bedrijfspand gebruikt alleen ledverlichting en heeft energielabel B. Wij kopen 100% groene windenergie in en streven naar een papierloos kantoor. We printen dubbelzijdig, recyclen toners via een gespecialiseerd bedrijf en ruilen deze in voor nieuwe exemplaren.

Inkoop

Onze leveranciers committeren zich aan onze Gedragscode voor Leveranciers, met basisvereisten op het vlak van mensenrechten, arbeidsomstandigheden, milieu en integriteit. We werken met A-merken die voldoen aan alle duurzaamheids- en milieunormenstelsels.

Maatschappelijk

Wij sponsoren uiteenlopende projecten. Zo steunen we als Business Supporter van WWF het Biljoen Bomen project. Ook sport dragen we een warm toe. JNV sponsort R.C. Ducks, R.F.C. Oisterwijk Oysters en Toprugby Brabant en steunt hiermee de rugbysport in de regio.

Integriteit

Integer handelen vinden we belangrijk. We zijn een eerlijke, betrouwbare partner en gaan zorgvuldig en professioneel om met informatie. Daarin respecteren wij de privacy van alle relaties. We komen onze afspraken na en volgen onze verplichtingen.