DOMOTICA

voor een veilige, comfortabele en efficiënte woning

Door het integreren van technologieën zoals verlichting, ventilatie en verwarming, maar ook diensten zoals alarmeren, telefoneren en televisiekijken, realiseer je met domotica een betere kwaliteit van wonen en leven. Bij JNV zijn wij specialist in het koppelen van de verschillende systemen in jouw woning of wooncomplex. Zo kun je al jouw systemen besturen met je smartphone of tablet – vanaf de bank of zelfs als je niet thuis bent. Veilig, comfortabel én efficiënt.
domotica van jnv

Woningautomatisering

Bij domotica draait het om het creëren van een intelligent besturingssysteem om processen in en rondom een woning te automatiseren. Er zijn veel voorzieningen die je met domotica kunt koppelen en automatiseren, zoals verwarmingssystemen, airco-installaties, zonwering, verlichting en beveiligingssystemen. Ook is het mogelijk om huishoudelijke apparaten te koppelen, zoals koffiezetapparaten, koelkasten, magnetrons en ovens. Via een smartphone of tablet kan je alle apparaten en systemen centraal aansturen waarbij het niet uitmaakt waar jij je bevindt. Je beschikt hierbij over één uniforme en gebruiksvriendelijke app.

Onze oplossingen

Je kunt domotica toepassen met het oog op een efficiëntere woning, bijvoorbeeld om energie te besparen, maar ook om meer gemak en wooncomfort te ervaren. Domotica kan ook de veiligheid van je woning helpen vergroten. Beschik je bijvoorbeeld over een beveiligingssysteem, dan kun je bijvoorbeeld instellen dat alle verlichting in huis aangaat als er signalen zijn dat er iets niet klopt. Ook is er vaak de mogelijkheid om een waarschuwing op je smartphone te ontvangen zodra er bijvoorbeeld beweging is gedetecteerd rondom de plek waarop een beveiligingscamera is gericht.

Onze oplossingen op het gebied van domotica zijn er voor particuliere woningen, maar ook voor woningcomplexen. Hier kunnen wij de individuele systemen van bewoners, maar ook gezamenlijke systemen zoals toegangssystemen, liften en verlichting in trappenhuizen, koppelen. Uiteraard waarborgen wij hierbij de privacy van de bewoners.

domotica oplossingen

Voordelen

  • Meer controle. Via een smartphone de systemen in huis op afstand bedienen en controleren.
  • Meer gemak en comfort. Bedien je gehele woning met één druk op de knop.
  • Verduurzaming. Alleen verwarmen of koelen en apparatuur gebruiken waar en wanneer nodig.
  • Kostenbesparing. Minder verbruik betekent minder kosten.
  • Hogere veiligheid. Integreer beveiligingssystemen met domotica voor woningmonitoring op afstand.

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl