Residentieel2023-07-19T15:48:19+02:00

RESIDENTIEEL

AV-oplossingen die van jouw huis een paleis maken

Jouw woning is de plek waar jij je thuis voelt. Daar wil je het jezelf toch zo gemakkelijk mogelijk maken? Wij helpen hier graag bij met kwalitatieve audio- en videoplossingen én door middel van domotica. Hierbij combineren we een hoge kwaliteit producten met onze ruimte ervaring. We denken aan zaken waar jij zelf wellicht nog niet aan had gedacht en bieden jou de beste oplossing.

Ervaar meer wooncomfort

Wij helpen je graag om nog meer wooncomfort te ervaren door passende audio- en videooplossingen, zoals multiroom audio en home cinema. Domotica of woningautomatisering zorgt ervoor dat jij nog meer wooncomfort ervaart, door de verschillende systemen en installaties in jouw woning te automatiseren en met elkaar te verbinden. Denk aan het klimaat, de verlichting en zonnewering die automatisch in- en uitschakelen met één druk op de knop of op basis van aanwezigheid. Of aan het eenvoudig en centraal bedienen van deze systemen. Onze oplossingen kunnen woningen ook veiliger maken, door beveiligingssysteem, toegangscontrole of intercom. Naast meer wooncomfort en veiligheid, bieden onze oplossingen ook mogelijkheden als het gaat om woningenergiemanagement. Zo bespaar je energie en dus kosten. We denken graag met je mee.

Lees meer over onze samenwerking

Multifunctionele cinema & game ruimte

In de residentiele markt is JNV een bekende aanbieder van high-end AV-oplossingen. In samenwerking met Quartz AV heeft JNV een multifunctionele cinema en gameruimte mogen inrichten in een luxe woonhuis. En zoals je kan lezen tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Onze oplossingen

Audio Video

helemaal op maat voor jouw organisatie

Hybride vergaderen

de beste oplossing voor elk type vergadering

Conferentiesystemen

totaaloplossingen voor innovatieve overheidsorganisaties

Narrowcasting

om jouw boodschap doeltreffend over te brengen

Workplace management

gebruik je kantoorruimte slim en efficiënt

Smart building

slimme gebouwen zijn de toekomst

Domotica

voor een veilige, comfortabele en efficiënte woning

Ruimtereservering

meer gemak en werkplezier

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl

Ga naar de bovenkant