AUDIO, VIDEO EN CONTROL

helemaal op maat voor jouw organisatie

Kantooromgevingen zijn steeds vaker volledig digitaal. Audiovisuele middelen maken het mogelijk om eenvoudig te presenteren, communiceren, flexibel te vergaderen en op afstand (samen) te werken. Het belang van een goede audiovisuele infrastructuur voor organisaties is dan ook groot. Bij JNV leveren we niet alleen oplossingen met de hoogste kwaliteit, maar zorgen we er ook voor dat deze perfect aansluiten bij de ruimte(s), het gebruik hiervan en de wensen van jouw organisatie.
audio video oplossingen

Kwaliteit, esthetiek en gebruiksgemak

Elke organisatie heeft een andere behoefte aan AV-apparatuur. In gesprek met jouw organisatie bekijken we hoe jullie graag willen werken en welke boodschap jullie willen overbrengen. Vervolgens bekijken we welke techniek hier het beste bij past. Met onze ruime kennis en ervaring denken wij aan zaken waar jij wellicht zelf nog niet aan had gedacht. Zo bieden we niet simpelweg de oplossing die jij vraagt, maar de best passende oplossing in jullie situatie. We kiezen altijd voor kwaliteit: A-merken, hoogwaardige afwerking en goede nazorg. Ook hebben we oog voor je interieur. Audiovisuele middelen kunnen we volledig integreren in de plafonds, wanden of het kantoormeubilair. We creëren optimaal gebruiksgemak door de integratie van systemen en een eenvoudige, toegankelijke bediening. Zo beleef je met een gerust hart beeld en geluid in een perfecte harmonie.

Onze oplossingen

De mogelijkheden van onze oplossingen voor audio, video en control zijn breed. Wij bieden audio-installaties die zorgen voor een perfecte geluidsweergave in iedere ruimte. Daarbij kijken we ook naar akoestiek. We halen het maximale uit een ruimte en minimaliseren mogelijke geluidshinder, indien gewenst zonder zichtbare bekabeling of luidsprekers. Onze digitale ledschermen creëren een ultieme, dynamische beleving met haarscherp beeld, ongeacht de kijkhoek of weersomstandigheden. Daarnaast bieden we video walls om op een indrukwekkende wijze beelden en informatie te tonen, maar ook HD grootbeeldprojectie als veelzijdige presentatieoplossing voor in auditoria en grote zalen. Met draadloos presenteren maken we het mogelijk om na elkaar te presenteren of andere informatie te delen op een scherm, zonder kabels of tijdrovende procedures.

audio en video oplossingen

Voordelen

  • De beste oplossing voor jouw ruimte. Altijd maatwerk audio, video en control.
  • Beeld en geluid in harmonie. Optimale integratie van audio en video.
  • Optimaal gebruiksgemak. Eenvoudige, toegankelijke bediening.
  • Overal toepasbaar. Geschikt voor binnen en buiten, groot en klein.
  • Hoogwaardige afwerking. Volledige integratie van apparatuur in je interieur.

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl