KWALITEIT

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit staat voorop bij JNV. Wij gaan we altijd voor het hoogst haalbare resultaat. We hebben veel kennis in huis, zijn innovatief en flexibel en willen bovenal jouw verwachtingen overtreffen. Alles wat we doen, doen we met zorg, oog voor detail en bevlogenheid. Zo maken we het verschil en bieden we jou een maatwerk audiovisuele totaaloplossing met een hoogwaardige afwerking en een goede nazorg.

Audiovisuele pioniers
Bij JNV willen we vooruit. We lopen voorop in de markt en zijn continu bezig met verbeteren en vernieuwen. Zo blijven we onze kennis verbreden en kunnen we de nieuwste technieken toepassen.

Enkel A-merken
Wij werken enkel samen met leveranciers van A-merken. We zijn certified partner van Microsoft, Cisco, Crestron, Audac, Philips, Darwin en Extron. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold door deze leveranciers en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken.

Aantoonbare kwaliteit
De kwaliteit die we leveren maken we concreet met diverse certificeringen. Dit biedt jou de zekerheid van hoogwaardige kwaliteitsborging, een proactief milieubeleid en professionele procedures en processen.Al onze producten en diensten voldoen aan de relevante wet- en regelgeving.

ISO 9001

Het ISO 9001 certificaat toont aan dat wij voldoen aan de hoge internationale kwaliteitsnormen. Het bevestigt dat we efficiënt werken, een hoge kwaliteit nastreven en veel aandacht hebben voor klanttevredenheid.

VCA

Al onze technische medewerkers beschikken over de benodigde certificeringen en opleidingen om onze oplossingen goed en vooral veilig te installeren, beheren, onderhouden en ondersteunen. Zo zijn onze technische medewerkers VCA VOL gediplomeerd.

ISO 14001

Het ISO 14001 certificaat laat zien dat we voldoen aan de strenge wet- en regelgeving op het gebied van milieu, dat de milieurisico’s die we nemen minimaal zijn en dat we continu streven naar een verbetering van onze milieuprestaties.