NARROWCASTING

jouw boodschap doeltreffend overbrengen

Jouw organisatie communiceert dagelijks met verschillende doelgroepen, zoals medewerkers, klanten en andere bezoekers. Narrowcasting brengt jouw boodschap bij de juiste doelgroep, op het juiste moment en de juiste locatie, onder de aandacht. Bij JNV leveren we niet alleen de benodigde oplossingen om hiermee aan de slag te gaan, maar zorgen we er ook voor dat je vrijwel geen omkijken naar hebt naar je narrowcastingsysteem.
NARROWCASTING

Communiceren via narrowcasting

Narrowcasting, of ‘digital signage’, verbindt medewerkers en bezoekers met jouw organisatie. Het is niet alleen bijzonder efficiënt, maar ook erg handig. Door middel van beeldschermen en een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem bepaal je zelf welke informatie je wanneer op welk scherm toont. Denk hierbij aan een welkomstboodschap, bedrijfsvideo’s, vacatures, productinformatie, algemene mededelingen of entertainment. Dit maakt narrowcasting een effectieve manier van informeren, amuseren en activeren. JNV adviseert je graag over de mogelijkheden voor jouw organisatie, kan een narrowcastingsysteem installeren en dit ook zoveel mogelijk automatiseren door koppelingen met jullie systeem. Zo kost het onderhouden van dit systeem jou bijna geen tijd.

Onze oplossingen

Wij passen narrowcasting toe in verschillende branches, zoals in (semi)-openbare ruimtes in onderwijs- en zorginstellingen en kantoorgebouwen. Bij onderwijsinstellingen om informatie zoals menu’s van het restaurant, OV-nieuws of roosterwijzigingen te verspreiden. In de gezondheidssector gebruiken ziekenhuizen, verpleeghuizen en medische centra narrowcasting voor het informeren van medewerkers en patiënten. Denk aan voorlichting voor patiënten, wachtkamers, incheckdisplays en schermen in de operatiekamer.
Narrowcasting is ook steeds vaker onderdeel van kantoorgebouwen, om collega’s en bezoekers te voorzien van relevante informatie, zoals bedrijfsnieuws, verjaardagen, duurzaamheidsdoelen en KPI’s. We kunnen narrowcasting combineren met wayfinding, om ervoor te zorgen dat bezoekers gemakkelijk hun weg vinden door een gebouw.

NARROWCASTING

Voordelen

  • Interne communicatie. Medewerkers op de hoogte en meer betrokken.
  • Betere customer experience. Positieve wachttijdbeleving door relevante en aantrekkelijke content.
  • Hogere attentiewaarde. Professionele uitstraling en opvallende doelgroepgerichte boodschap.
  • Besparing van tijd en geld. Informatie snel aan te passen en altijd up-to-date.
  • Verhoogde veiligheid. Beeldschermcommunicatie als alarmsysteem in noodsituaties.

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl