OPLOSSINGEN

Oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen

Audiovisuele oplossingen kies je voor de lange termijn. Het is belangrijk dat deze perfect passen bij jouw smaak, ruimtes en wensen – nu en in de toekomst. Wij hebben een divers aanbod audiovisuele oplossingen, digitale communicatiesystemen en smart building technologie en wijzen je graag de weg. We verdiepen ons in jouw organisatie, luisteren naar jouw wensen en eisen en kijken we welke oplossingen hier het beste bij passen. Hierdoor leveren wij net dat beetje extra: een flexibele en innovatieve totaaloplossing op maat.

Audio Video

Audiovisuele oplossingen maken het mogelijk om eenvoudig te presenteren, communiceren, flexibel te vergaderen en op afstand (samen) te werken. Wij leveren oplossingen met de hoogste kwaliteit, die bovendien perfect aansluiten bij de ruimte(s), het gebruik hiervan en de wensen van jouw organisatie.

Hybride vergaderen

Hybride vergaderen is gemakkelijk, duurzaam en bespaart kosten. Om optimaal van de voordelen te profiteren, bieden wij maatwerk oplossingen met de allerbeste combinatie van camera’s, schermen en geluidsversterkingstechnologie. Zo tillen we hybride vergaderen naar een hoger niveau.

Conferentiesystemen

Conferentiesystemen bieden steeds meer mogelijkheden om gemakkelijker en efficiënter te werken. Wij bieden geïntegreerde conferentieoplossingen die een goede kwaliteit combineren met bijvoorbeeld verslaglegging, documentatie én de mogelijkheid om digitaal aan te sluiten.

Narrowcasting

Narrowcasting brengt jouw boodschap bij de juiste doelgroep, op het juiste moment en de juiste locatie onder de aandacht. Wij leveren de benodigde oplossingen om hiermee aan de slag te gaan en zorgen er door koppelingen voor dat je vrijwel geen omkijken hebt naar je narrowcastingsysteem.

Workplacemanagement

Workplacemanagement optimaliseert de fysieke werkomgeving, creëert een positieve werkplekervaring en biedt waardevolle inzichten. Van bezoekersregistratie tot ruimtereservering en van catering tot parkeersysteem: we stemmen alles op elkaar af voor een optimaal resultaat.

Smart building oplossingen

Smart building

Smart building maakt het mogelijk om geld te besparen, gebouwen te verduurzamen en de productiviteit van medewerkers te verhogen. De smart building technologie van DARWIN® brengt alle gebouwgerelateerde systemen, apparaten en toepassingen samen in één geïntegreerde smart building hub.

Domotica

Met domotica verbeter je jouw kwaliteit van wonen en leven door technologieën zoals verlichting, ventilatie en verwarming, maar ook diensten zoals alarmeren, telefoneren en televisiekijken te integreren. Als specialist in domotica kunnen wij de systemen in jouw woning of wooncomplex koppelen.

Ruimtereservering

Ruimtereservering zorgt voor een slimmere en efficiëntere omgang met de beschikbare ruimte, meer gebruiksgemak én inzicht voor het (facility)management. Wij bieden hiervoor verschillende oplossingen, zoals touchscreens bij vergaderruimtes met daarop reserveringen en de mogelijkheid om zelf te reserveren.

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl