KLANTEN

Voor elke klant een passende oplossing

Wanneer het om audiovisuele oplossingen gaat, heeft elk type klant andere wensen. Bovendien spelen in elke sector andere factoren een rol bij de keuze voor een audiovisuele oplossing, digitaal communicatiesysteem en/of smart building technologie. Wij zijn specialist in de sectoren corporate, overheid, onderwijs, zorg en residentieel. Hierdoor bieden we jou een oplossing die niet alleen aan jouw wensen voldoet, maar die jouw verwachtingen overtreft. Ontdek hoe wij binnen jouw sector meedenken en welke oplossingen wij bieden.

Corporate

Audiovisuele oplossingen ondersteunen de processen binnen jouw bedrijf. Van achtergrondmuziek en narrowcasting tot presentatie- en vergaderoplossingen: wij verdiepen ons in de ruimtes binnen jouw bedrijf, het gebruik hiervan en bieden vervolgens de best passende oplossing.

Overheid

Als gemeente, provincie of andere overheidsinstelling maak je gebruik van specifieke audiovisuele oplossingen om jouw organisatie te ontzorgen. Met onze ruime kennis en ervaring in deze tak denken we graag met je mee over oplossingen die jouw processen optimaal ondersteunen.

Onderwijs

Als onderwijsinstelling is het belangrijk om te beschikken over audiovisuele apparatuur die goed werkt én eenvoudig te gebruiken is door onderwijzend personeel en eventueel studenten. JNV heeft veel ervaring op dit gebied en biedt de best passende oplossing voor elke ruimte.

Zorg

Van oplossingen voor wachtruimtes, multidisciplinaire overlegruimtes (MDO) of smart buildingoplossingen. Met onze audiovisuele oplossingen ondersteunen we op diverse manieren de processen binnen jouw zorginstelling. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Residentieel

In jouw woning wil je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij helpen hier graag bij met kwalitatieve audio- en videoplossingen en domotica. Met onze ruime kennis en ervaring denken we aan zaken waar jij zelf wellicht nog niet aan had gedacht en bieden we jou de beste oplossing.

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl