OVER ONS

Al 35 jaar toonaangevend in audiovisuele oplossingen

Op zoek naar hightech audiovisuele oplossingen, digitale communicatiesystemen en smart building technologie? Bij JNV zit je goed. Als systeemintegrator ontwikkelen wij onderscheidende totaaloplossingen voor bedrijven, overheids-, onderwijs- en zorginstellingen en woningen waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo creëren we een gebruiksvriendelijke, comfortabele en duurzame woon-, werk- en leefomgeving. Helemaal naar jouw smaak.
jnv team

Smaakvolle oplossingen van JNV

Audiovisuele oplossingen kies je voor de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat deze perfect passen bij jouw smaak, ruimtes en wensen – nu en in de toekomst. Wij wijzen je graag de weg in de wereld van audiovisuele oplossingen, digitale communicatiesystemen en smart building technologie. Wij gaan de verbinding aan, verdiepen ons in jouw organisatie, wensen en eisen en kijken hoe we audiovisuele oplossingen hierbij het best kunnen inzetten. Door écht te luisteren en te verbinden, leveren wij net een beetje extra: een flexibele en smaakvolle innovatieve totaaloplossing op maat.

Hoe kunnen we jou helpen?

Dankzij ons innovatievermogen, onze flexibele instelling en persoonlijke aanpak hielpen we de afgelopen 35 jaar honderden klanten uit verschillende sectoren met AV- en smart building oplossingen. Door mensen en techniek met elkaar te verbinden, creëren wij voor iedereen een gebruiksvriendelijke, comfortabele en duurzame woon, werk -en leefomgeving. Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Dit is JNV

  • Innovatief – Als vooruitstrevende organisatie zijn we continu bezig met innoveren, het verbreden van onze kennis en het toepassen van de nieuwste technieken.

  • Flexibel – Onze klanten staan op nummer 1. We staan 24/7 voor je klaar en lossen problemen direct op.

  • Betrouwbaar – Afspraak is afspraak. Wij geven 100% garantie op onze maatwerk oplossingen.

  • Betrokken – We verplaatsen ons in jou als klant. Bij alles wat we doen staan het gebruiksgemak en de toegevoegde waarde die we klanten bieden centraal.

  • Kwaliteit – We kiezen we voor kwaliteit: met A-merken, een hoogwaardige afwerking en goede nazorg.