SMART BUILDING

slimme gebouwen zijn de toekomst

Smart building biedt veel voordelen, zowel voor beheerders van een gebouw als de mensen die hierin werken. Slimme systemen maken het mogelijk om geld te besparen, gebouwen te verduurzamen en de productiviteit van medewerkers te verhogen. Ze dragen bij aan een goede bezoekerservaring, een prettige en gebruiksvriendelijke werkplek, efficiëntere processen en geven inzicht en controle over je gebouw en bezetting, om bijvoorbeeld energieprestaties te optimaliseren.
Smart building

Mens en techniek verbinden

Door mens en techniek met elkaar te verbinden maken wij gebouwen en werkomgevingen slimmer, duurzamer, gezonder en efficiënter. Onze AV-oplossingen zijn perfect te integreren met de nieuwste smart building technologie van DARWIN®. Wij werken al jaren samen met deze leverancier van smart building software. DARWIN® brengt alle gebouwgerelateerde systemen, apparaten en toepassingen samen in één geïntegreerde smart building hub. Zo heb je niet langer meerdere ingangen tot gegevens of afzonderlijke systemen, maar één gebruikersinterface waar je alle gebouwgegevens, informatie en systeembesturingen vindt. Dit draagt bij aan meer gemak, productiviteit, welzijn en werkplezier van de gebruiker. Ook kun je hierdoor verbanden leggen tussen systemen, gebruik, omstandigheden en situaties.

Onze oplossingen

De toepassingen van smart building zijn grenzeloos. Zo creëer je met slimme laadpalen, toegangscontrole en wayfinding een optimale en naadloze bezoekerservaring voor jouw bezoekers en leveranciers. En kun je met room- en deskbooking eenvoudig een vergaderruimte of flexplek reserveren met de faciliteiten die je nodig hebt. Ook voor gebouwbeheerders biedt smart building veel mogelijkheden. Met asset management-oplossingen monitor je bezittingen realtime, voorspel je onderhoud en voorkom je uitval van apparatuur. En slimme sensoren voor luchtkwaliteit, bezetting en aanwezigheid geven het facilitymanagement nieuwe inzichten over bijvoorbeeld bezettingsgraad en energieverbruik.

Smart building
Smart building oplossingen

Voordelen

  • Lagere energiekosten. Optimaliseren van energieprestaties door efficiënter ruimtegebruik.
  • Meer gebruikersgemak. Eén slimme en intuïtieve app om eenvoudig alles in een gebouw te regelen.
  • Hogere productiviteit. . Optimale werkplekbezetting en gezondere werkomgeving voor betere prestaties.
  • Meer inzicht. . Toekomstige processen voorspellen, optimaliseren en de gebruikerservaring verbeteren.
  • Volledige integratie. . Overkoepelend platform verbindt alle gebouwbeheersystemen en AV-oplossingen.

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl