CONFERENTIESYSTEMEN

totaaloplossingen voor innovatieve overheidsorganisaties

Conferentiesystemen maken grote ontwikkelingen door op het gebied van gebruiksgemak, bedieningsmogelijkheden en koppeling met andere oplossingen. Dit biedt veel mogelijkheden voor provincies en gemeentes. Bij JNV helpen wij overheden en andere organisaties met geïntegreerde conferentieoplossingen die een goede kwaliteit combineren met bijvoorbeeld verslaglegging, documentatie én de mogelijkheid om digitaal aan te sluiten.
CONFERENTIESYSTEMEN

Goede audio en video voor alle belanghebbenden

Binnen gemeentes en provincies is digitalisering steeds belangrijker. Deelnemers moeten tijdens een vergadering goed zichtbaar en verstaanbaar zijn, maar ook bij verslaglegging. Bijvoorbeeld raadsvergaderingen worden steeds vaker uitgezonden als webcast. Ook worden opnames van vergadering gearchiveerd om zaken terug te kunnen zoeken. Onze ruime kennis en ervaring op het gebied van conferentieoplossingen voor overheden zorgt ervoor dat wij een totaaloplossing bieden die aan al deze wensen voldoet. Hierbij hebben we specifieke aandacht voor alle belanghebbenden, zoals raadsleden, maar ook de burgers thuis. Ook houden we rekening met zaken als privacy en bieden we hybride mogelijkheden.

Onze oplossingen

De kern van onze conferentieoplossingen wordt gevormd door discussiesystemen, cameravolgsystemen en raadsinformatiesystemen (RIS).

  • Discussiesystemen: Door microfoonposten voor elke deelnemer is iedereen goed te verstaan en kan men zich focussen op de inhoud. De voorzitter kan bovendien de microfoons van de deelnemers bedienen en zo aangeven wie wanneer kan spreken.
  • Cameravolgsystemen: Gekoppelde camera’s brengen automatisch de spreker in beeld die aan het woord is. De beelden kunnen bijvoorbeeld gestreamd worden via internet zodat meerdere mensen de vergadering kunnen volgen.
  • Raadsinformatiesysteem (RIS): Door een koppeling met de AV-inrichting, verloopt de vergaderworkflow geautomatiseerd. Van voorbereiding, opname en streaming tot en met archivering en dynamische terugkoppeling in het raadsinformatiesysteem.
CONFERENTIESYSTEMEN

Voordelen

  • Efficiënt vergaderen. Optimale gebruikerservaring voor een maximale efficiëntie.
  • Gebruiksvriendelijk en schaalbaar. Eenvoudig in gebruik, gemakkelijk uit te breiden.
  • Transparantie naar de burgers. Kwalitatieve vastlegging voor streaming en archief.
  • Meer inclusiviteit. Ook mindervaliden en slechthorenden kunnen vergaderingen volgen.
  • Koppeling met gestandaardiseerde gemeentelijke systemen. Helpt de workflow van vergaderingen automatiseren.

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl