Operation manager Erica Teunissen

“Mijn functie is veelzijdig en afwisselend: geen dag is hetzelfde”

Al 9 jaar maakt Erica Teunissen deel uit van het JNV-team. Door de jaren heen ondersteunde ze ons bedrijf op het gebied van sales en inkoop en werkte ze bij het projectbureau. Sinds januari 2022 is Erica operationeel manager. Ze vertelt: “Als operationeel manager geef ik leiding aan de operationele kant van de organisatie. Hieronder vallen 14 van onze collega’s: de monteurs op de werkvloer, het projectbureau, de system engineers, programmeurs en de afdeling service & support.”
“Al mijn hele leven werk ik in de techniek”, vertelt Erica. “Ik kwam per toeval in de audiovisuele branche terecht, maar het bevalt me hier nog altijd goed. Dat het best wel een mannenwereld is, vind ik juist leuk. Ik vind het prettig om met mannen te werken. Bij hen zijn de zaken veelal zwart-wit, zonder nuances. Zelf houd ik ook van die duidelijkheid.”

Duizendpoot

Als operationeel manager is Erica een echte duizendpoot. “In mijn functie coördineer, bewaak en stroomlijn ik het volledige operationele proces”, vertelt ze. “Wanneer er vanuit sales een opdracht binnenkomt, coördineer ik dat deze samen met de engineer die het technisch ontwerp heeft gemaakt, wordt overgedragen naar het projectbureau, waarna we de oplossing gaan uitrollen naar de klant. Hierbij verdiepen we ons in de opdracht, kijken we welke materialen en producten nodig zijn en bestellen we die, kijken we of er programmeerwerk nodig is en of we voorafgaand aan de installatie al voorbereidend werk kunnen doen. Ik hou in de gaten dat we de deadlines halen en projecten goed afronden en analyseer de nacalculatie. Ook houd ik me bezig met kwaliteitsbewaking met betrekking tot onze ISO 9001, ISO 140001 en VCA* certificering. Ik overleg regelmatig met de verschillende afdelingen binnen JNV en met het management team. Verder voer ik sollicitatiegesprekken als we nieuwe mensen willen aannemen en contractgesprekken met klanten. Kortom: mijn functie is ontzettend veelzijdig en afwisselend. Geen dag is hetzelfde.”

“Het werken bij JNV is enorm afwisselend en daagt mij steeds opnieuw uit. Die twee dingen vind ik heel belangrijk. In de functie van operationeel manager kan ik de komende jaren nog volop groeien en mezelf ontwikkelen.”

Toegankelijk en dynamisch

“Sinds ik in 2014 bij JNV startte, is het bedrijf flink veranderd”, vertelt Erica verder. “Destijds bestond het team uit 13 personen en was er nauwelijks een bedrijfsstructuur. Een enorm verschil met mijn vorige werkgever Panasonic. De korte lijnen en platte organisatie maken JNV toegankelijk, open en daadkrachtig: zaken worden meteen beetgepakt. De afgelopen jaren bouwden we samen aan de huidige organisatie. Het team is meer dan verdubbeld, mede doordat werken en onderwijs op afstand in de coronatijd een vlucht nam. Hierdoor kwam er meer structuur in de organisatie, maar onze cultuur is onveranderd.”

Blijven ontwikkelen

Door de groei van de organisatie is JNV flink aan het verjongen. Erica: “Dat vind ik mooi om te zien. De nieuwe collega’s passen goed bij ons. Samen werken we hard, maar er is ook veel ruimte voor gezelligheid. Bijvoorbeeld tijdens vrijdagmiddagborrels, de jaarlijkse kerstviering en andere evenementen. Hierin merk je ook dat JNV een echt Brabants bedrijf is, met een bourgondische inslag.” Erica heeft het nog steeds goed naar haar zin bij JNV. “Het werken bij JNV is enorm afwisselend en daagt mij steeds opnieuw uit. Die twee dingen vind ik heel belangrijk. In de functie van operationeel manager kan ik de komende jaren nog volop groeien en mezelf ontwikkelen.”

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.
Stuur jouw CV met motivatie naar martijn@jnv.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen
met Erica Teunissen via 073 644 34 05.