Onderwijs2023-07-20T12:25:29+02:00

ONDERWIJS

Gebruiksvriendelijke AV-oplossingen voor het onderwijs

Binnen onderwijsinstellingen vinden dagelijks vele lesmomenten plaats waarbij gebruik wordt gemaakt van audiovisuele apparatuur. Het is dan ook belangrijk dat deze goed werkt en eenvoudig te gebruiken is door het onderwijzend personeel en eventueel door studenten. JNV heeft veel ervaring op dit gebied en ondersteunt jouw onderwijsinstelling dan ook graag met de best passende oplossing voor elke ruimte.
Audiovisuele oplossingen voor het onderwijs

Van hybride tot online onderwijs

Onze professionals werken voor diverse onderwijsinstellingen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze branche. Of het nu gaat om de inrichting van collegezalen, Magister of Flipping the Classroom: wij kunnen er over meepraten. Ook op het gebied van hybride, blended en online onderwijs zijn we er voor jou. Hierbij bieden we niet alleen de apparatuur die dit mogelijk maakt, maar een oplossing die ervoor zorgt dat de les of het college op de juiste manier overkomt bij studenten of leerlingen en daadwerkelijk zijn doel behaalt. Naast audiovisuele oplossingen voor onderwijsruimtes kunnen we ook ondersteunen met oplossingen voor vergaderruimtes of narrowcasting en helpen met asset- of energiemanagement, zodat jouw onderwijsinstelling meer inzicht krijgt in de bezetting en luchtkwaliteit, hierop kan sturen en zo voordeel kan behalen.

Lees meer over onze samenwerkingen

HAS green academy

HAS green academy en JNV werken al vele jaren met plezier samen. Hierdoor kennen we de wensen van de hogeschool als geen ander en weten we dat het belangrijk is dat de audio en video in de verschillende ruimtes op zelfde manier werkt en zo gebruiksvriendelijk mogelijk is, met zo min mogelijk bediening. Zo kunnen zowel studenten als docenten hiermee uit de voeten. Tonny Nijholt, coördinator gebouwen en techniek bij HAS green academy, vertelt over de samenwerking.

Universiteit Utrecht

Binnen Universiteit Utrecht vinden dagelijks meer dan 1000 colleges plaats, waarbij gebruik wordt gemaakt van audiovisuele apparatuur. Het is dan ook belangrijk dat deze goed werkt en gebruiksvriendelijk is. Als contractpartner van Universiteit Utrecht zorgen wij hiervoor. Peter Janssen, audiovisueel specialist en adviseur Universiteit Utrecht vertelt over de samenwerking.

Onze oplossingen voor het onderwijs

Audio Video

helemaal op maat voor jouw organisatie

Hybride vergaderen

de beste oplossing voor elk type vergadering

Conferentiesystemen

totaaloplossingen voor innovatieve overheidsorganisaties

Narrowcasting

om jouw boodschap doeltreffend over te brengen

Workplace management

gebruik je kantoorruimte slim en efficiënt

Smart building

slimme gebouwen zijn de toekomst

Domotica

voor een veilige, comfortabele en efficiënte woning

Ruimtereservering

meer gemak en werkplezier

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl

Ga naar de bovenkant