HYBRIDE VERGADEREN

de beste oplossing voor elk type vergadering

Hybride vergaderen is toegankelijk, geeft flexibiliteit en bespaart (reis)kosten en belasting van het milieu. Om optimaal van deze voordelen te profiteren, is een goede invulling van hybride vergaderen onmisbaar. Een één-op-één vergadering vraagt tenslotte om een andere oplossing dan een teamvergadering of een presentatie die mensen zowel fysiek als online kunnen volgen. Bij JNV denken we met je mee en bieden we een oplossing die past bij jouw vergadersituaties en -ruimtes.
Hybride vergaderen

Videoconferencing passend bij jouw wensen

Een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor videoconferencing met hoogwaardig beeld en geluid is bij hybride vergaderen onmisbaar. Om deze te faciliteren, gaan we graag met jouw organisatie in gesprek over de manier waarop jullie online vergaderen. Gaat het bijvoorbeeld om interne of externe vergaderingen? Om één-op-één, groepsvergaderingen of presentaties? En in welke ruimte vinden welke vergaderingen plaats?

Onze oplossingen

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat deelnemers – online en fysiek – in elke vergadersituatie goed te zien en te verstaan zijn en dus gelijkwaardig kunnen deelnemen. Daarom zorgen we voor een maatwerk oplossing waarmee je in elke ruimte hybride kan vergaderen met de allerbeste combinatie van camera’s, schermen en geluidsversterkingstechnologie: van kleine ‘huddle’ room tot grote vergaderzaal. Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Polycom, Cisqo, Bluejeans, GoToMeeting en vele andere aanbieders zijn allemaal te integreren binnen onze videoconferentie-oplossingen. Zo tillen wij hybride vergaderen naar een hoger niveau.

Hybride vergaderen

Voordelen

  • Beter voor het milieu. Minder reizen door écht goed hybride vergaderen.
  • Meer flexibiliteit. Meer mogelijkheid om aan te sluiten bij vergaderingen.
  • Hogere productiviteit. Minder (reis)tijdverlies en minder reiskosten.
  • Efficiënter. Snellere besluitvorming, groot bereik en eenvoudig kennis delen.
  • Eenvoudige bediening. Uniforme, eenvoudige en intuïtieve bediening in elke ruimte.

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl