Onze klanten

  • Barli

    Als gevolg van de groei van de organisatie, opende Barli in 2021 een tweede locatie. Wij dachten mee over de audio- en video voor in de vergaderruimtes en leverden en installeerden de schermen en hulpmiddelen die het mogelijk maken om prettig te vergaderen – fysiek en via Teams. Ook realiseerden we een narrowcastingsysteem. Twan Vrijsen, verantwoordelijk voor marketing en communicatie bij Barli, vertelt over de samenwerking.

  • Greystar

    Een Greystar wooncomplex in Rotterdam met faciliteiten zoals vergaderkamers en een bioscoopruimte. Daar wilden wij bij JNV graag over meedenken! Jan van Zanten, property operation manager van de locatie in Rotterdam, vertelt over de samenwerking.

  • Vanderlande

    Van spreekkamer tot vergaderzaal: in opdracht van Vanderlande leverden en installeerden we de AV-apparatuur voor de circa 160 vergaderruimtes binnen de campus in Veghel. Ook voeren we projecten uit voor de buitenlandse kantoren van deze internationaal opererende leverancier van transportsystemen voor interne logistiek. Ron Zwinkels, Specialist Unified Communications & AV solutions Vanderlande, vertelt over de samenwerking.