GREYSTAR

“Van bioscoop- tot vergaderfaciliteit: de oplossingen van JNV passen bij ons hoge serviceniveau”

Greystar ontwikkelt, bouwt en beheert woonconcepten waarbinnen bewoners van A tot Z worden ontzorgd met bijvoorbeeld faciliteiten zoals een bioscoopruimte en vergaderkamers. JNV denkt al een aantal jaar met de organisatie mee als het gaat om audiovisuele oplossingen. Zo ook binnen de locatie Rotterdam.

Jan van Zanten, property operation manager van de Greystar-locatie in Rotterdam: “Greystar is een Amerikaans bedrijf dat zich vijf jaar geleden in Nederland vestigde. In ons land richten we ons met name op huisvesting voor studenten en young professionals, waarbij we ook zorgen voor verbinding tussen de bewoners. In de rol van property operation manager is het mijn taak om samen met mijn team de bewoners van de locatie in Rotterdam op allerlei gebieden te ondersteunen. Dit doe ik onder meer samen met JNV.”

Jan van Zanten
Jan van Zantenproperty operation manager

“De samenwerking met JNV is goed: simpel en doeltreffend. Naast het meedenken over en leveren van AV-apparatuur, staat JNV ook voor ons klaar als het gaat om service.”

Samen verbeteren

Na een eerdere succesvolle samenwerking met JNV binnen andere Nederlandse locaties, werd JNV ook ingeschakeld bij de ontwikkeling, bouw en het beheer van de locatie Rotterdam. Jan: “Omdat wij het hele traject, van ontwikkeling tot en met beheer, zelf uitvoeren, weten we wat bewoners wel en niet waarderen en gebruiken als het gaat om bijvoorbeeld audiovisuele apparatuur. Deze bevindingen nemen we mee in onze nieuwe woonconcepten en maken dat we kunnen blijven verbeteren. Het is fijn dat we hierbij op de hulp van JNV kunnen rekenen. JNV adviseert ons op het gebied van AV-apparatuur, levert deze en biedt de benodigde service.”

Kwalitatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen

“Onze locaties beschikken over meer audiovisuele oplossingen dan een gemiddeld appartementencomplex”, vertelt Jan. “Zo is er op alle locaties een bioscoopfaciliteit aanwezig waar bewoners bijvoorbeeld films kunnen kijken of presentaties kunnen geven. Ook beschikken we over een aantal vergaderruimtes. JNV hielp ons om deze ruimtes zo goed mogelijk in te richten door onder meer passende beeldschermen en andere apparatuur te leveren en te zorgen voor een gebruiksvriendelijke bediening – voor de verschillende typen gebruikers en aan te sluiten apparaten. Ik ben heel blij met het resultaat en dat geldt ook voor de bewoners en andere gebruikers. In plaats van een wirwar aan kabeltjes om jouw device aan te sluiten op het grote scherm, biedt JNV een supereenvoudige oplossing waarmee je met een druk op de knop een apparaat draadloos verbindt met het beeldscherm. Na gebruik wordt de verbinding ook afgesloten, waardoor we de privacy van gebruikers waarborgen. Dit werkt ideaal. Niet alleen bewoners, maar ook mijn Greystar-collega’s maken graag gebruik van onze vergaderruimtes.”

Simpel en doeltreffend

“De samenwerking met JNV is goed: simpel en doeltreffend. Naast het meedenken over en leveren van AV-apparatuur, staat JNV ook voor ons klaar als het gaat om service. Vanuit ons servicemodel vinden we het belangrijk dat problemen binnen korte tijd worden opgelost. Dat doet JNV. De medewerkers zijn snel en eenvoudig te bereiken, telefonisch maar ook via e-mail. Deze korte lijnen zijn erg prettig. Vaak zijn problemen al binnen 10 minuten opgelost. Bovendien hoeven we niet achter zaken aan te zitten. Na het melden van een probleem of het stellen van een vraag komen de medewerkers zo snel mogelijk met een oplossing of antwoord. Op JNV kunnen we rekenen.”

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl