BARLI

“De oplossingen van JNV dragen bij aan onze professionele uitstraling”

Barli is een modulaire woningbouwer die in haar woningfabriek in Uden woningen zo kant-en-klaar mogelijk bouwt. Wanneer de woningen voor 90 tot 95% klaar zijn, transporteert Barli de gebouwde modules naar de locaties waar deze geplaatst worden. JNV ondersteunde Barli bij de inrichting van haar nieuwe kantoor en realiseerde een narrowcastingsysteem dat de woningbouwer gebruikt voor interne en externe communicatie.

Twan Vrijsen, verantwoordelijk voor marketing en communicatie bij Barli: “Barli is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Als gevolg hiervan namen we in september 2021 een tweede locatie in gebruik in Uden, in dezelfde straat als onze eerste locatie. Hiermee beschikken we nu over twee grote hallen waar we woningen bouwen en een nieuw kantoor. Binnen het nieuwe kantoor wilden we fijne werkplekken realiseren, maar ook professionele faciliteiten en vergaderruimtes. Voor de audiovisuele kant hiervan namen we contact op met JNV. Al snel was duidelijk dat JNV kon bieden wat wij voor ogen hadden. De samenwerking ging van start.”

Het contact tussen gemeente Best en JNV bestaat al langere tijd. “Een aantal jaar geleden hielp JNV ons al om de raadszaal op een goede manier te voorzien van audio en video”, vertelt Frans. “Over deze samenwerking waren we erg tevreden. Mede hierdoor kozen we ook dit keer JNV als partner.”

Twan Vrijsen
Twan Vrijsenmarketing en communicatie

“De samenwerking met JNV is goed: simpel en doeltreffend. Naast het meedenken over en leveren van AV-apparatuur, staat JNV ook voor ons klaar als het gaat om service.”

Narrowcastingsysteem

JNV voerde twee grote projecten uit voor Barli. “Ten eerste realiseerden JNV ons narrowcastingsysteem, dat we gebruiken in de entree en in onze drie kantines op de oude en nieuwe locatie”, vertelt Twan. “JNV gaf advies, leverde en installeerde de schermen en zorgde voor het systeem en de beheeromgeving hierachter. Het narrowcastingsysteem biedt veel mogelijkheden voor interne communicatie en werkt bovendien heel prettig. Zo kunnen we hiermee communiceren in onze eigen huisstijl. Ik maak gebruik van verschillende afspeellijsten voor de entree en de kantines. Zo is de narrowcasting in de kantines meer gericht op interne communicatie, bijvoorbeeld over veiligheid, ontwikkelingen binnen projecten en verjaardagen of jubilea. Op deze wijze communiceren we dagelijks met onze collega’s. In de entree gebruiken we het systeem meer voor externe communicatie en laten we onder meer video’s van projecten zien. Beide vormen bevallen goed – voor mij als zender, maar ook collega’s en bezoekers ervaren de berichtgeving als positief.”

AUDIO EN VIDEO IN VERGADERRUIMTES

Twan vervolgt: “Het tweede project dat JNV voor Barli uitvoerde, betrof de audio en video in onze vergaderruimtes. JNV adviseerde hierover en leverde en installeerde vervolgens de, soms gigantisch grote, schermen en hulpmiddelen die het mogelijk maken om prettig te vergaderen – fysiek, maar ook via Teams. De gerealiseerde oplossingen werken super. Techniek is op veel locaties een uitdaging, maar bij ons gaat alles feilloos. Collega’s kunnen heel eenvoudig hun laptop koppelen en vervolgens de ruimte gebruiken zoals zij willen. Bij de vergaderruimtes maken we ook gebruik van de roombookingpanelen, waarbij middels touchscreen schermen wordt aangegeven wanneer vergaderruimtes gereserveerd en nog vrij zijn en je ook direct een plek kunt reserveren. Ook dit werkt heel fijn. De audio- en videoapparatuur draagt bovendien bij aan de professionele uitstraling die ons pand heeft en geeft. Het totale plaatje klopt van A tot Z.”

COMPLEET AANBOD EN COMPLETE KENNIS

“De samenwerking met JNV is goed”, vertelt Twan. “JNV kent ons pand en onze wensen en helpt ons daardoor met oplossingen die bij ons passen. Bovendien biedt de organisatie niet alleen een compleet aanbod, maar hebben de medewerkers ook veel kennis hiervan. Ze weten waar ze het over hebben: van advies tot en met de installatie. Tijdens de uitvoering van de projecten dacht JNV goed met ons mee en was er veel afstemming onderling. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Bij vragen kloppen wij nog steeds graag bij het bedrijf aan, waarna we altijd snel en vriendelijk geholpen worden.”

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl