VANDERLANDE

“Goed en prettig communiceren met collega’s waar ook ter wereld, zonder te hoeven reizen”

Van spreekkamer tot vergaderzaal: in opdracht van Vanderlande leverde en installeerde JNV de AV-apparatuur voor de circa 160 vergaderruimtes binnen de campus in Veghel. En inmiddels voeren we ook projecten uit voor de buitenlandse kantoren van deze internationaal opererende leverancier van transportsystemen voor interne logistiek.

Ron Zwinkels, Specialist Unified Communications & AV solutions Vanderlande: “Toen ik bijna zes jaar geleden op zoek ging naar een nieuwe AV-integrator voor Vanderlande, kwam ik al snel terecht bij JNV. Onze organisaties hadden al eerder contact en dat beviel goed. Tijdens mijn eerste gesprek met JNV voelde ik direct een klik. We zaten op één lijn en besloten een samenwerking te starten. Sindsdien adviseert JNV ons op het gebied van AV-apparatuur voor onze vergaderruimtes – van ruimtes voor enkele personen tot grote zalen. Daarnaast keken we samen wat de beste oplossing was voor het nieuwste kantoor op onze campus in Veghel, om deze vervolgens door JNV te laten realiseren.”

Ron Zwinkels
Ron Zwinkelsspecialist Unified Communications & AV solutions

“De apparatuur die JNV heeft geleverd en geïnstalleerd is gebruiksvriendelijk, van een hoge kwaliteit en bovendien werkt de bediening in elke ruimte hetzelfde. Ook de samenwerking is heel prettig. Niets voor niets is JNV al bijna zes jaar onze AV-partner.”

Meer digitaal vergaderen

Met de uitbraak van COVID-19 kwamen de werkzaamheden in een stroomversnelling. “Als gevolg hiervan moesten ook onze collega’s thuis werken en vanuit huis kunnen vergaderen”, vertelt Ron. “We gebruikten destijds Skype for business, maar dit werkte niet optimaal voor online vergaderingen. Daarom werd allereerst besloten om versneld over te stappen naar Teams. JNV zorgde hierbij voor de aansluiting van de AV-apparatuur op Teams binnen onze kantoren. Digitaal vergaderen werd door de overstap naar Teams een stuk gemakkelijker en aantrekkelijker. Bovendien bleek dat het leidde tot een enorme kostenbesparing, omdat collega’s veel minder hoefden te reizen. Om digitaal vergaderen te stimuleren, besloot Vanderlande te investeren in goede AV-faciliteiten voor al haar vergaderruimtes wereldwijd. Zo kan men overal ter wereld op dezelfde manier vergaderen. Dit project is op dit moment in volle gang.”

FLEXIBELE EN DUURZAME ORGANISATIE

JNV voorzag de afgelopen periode de circa 160 vergaderruimtes binnen de Vanderlande campus in Veghel van de juiste AV-apparatuur en heeft deze hier geïnstalleerd. Hetzelfde geldt voor het nieuwe kantoor in Dortmund. En op dit moment leveren we de apparatuur voor de andere kantoren wereldwijd. Ron: “Wij zijn erg blij met de resultaten tot dusver en ook de reacties van de gebruikers zijn goed. Vanzelfsprekend moesten zij het begin wennen aan de apparatuur en de nieuwe manier van bedienen, maar inmiddels is dit bekend terrein. De apparatuur is gebruiksvriendelijk, van een hoge kwaliteit en bovendien werkt de bediening in elke ruimte hetzelfde. Dat is wel zo gemakkelijk. Zoals gehoopt wordt er inderdaad nog steeds minder gereisd. Onze organisatie is veel flexibeler geworden, omdat we met collega’s waar ook ter wereld goed en prettig kunnen communiceren, zonder te hoeven reizen. Dit zorgt voor kostenbesparingen en draagt bovendien bij aan onze doelen op het gebied van duurzaamheid.”

Snel schakelen

“De samenwerking met JNV is erg prettig”, vindt Ron. “De medewerkers zijn transparant, duidelijk – ja is ja en nee is nee – en beschikken over veel specialistische kennis. Bovendien zijn de lijnen kort, waardoor je snel de juiste persoon aan de telefoon hebt en snel kunt schakelen. Dit is fijn, want hoewel wij zelf het beheer en onderhoud van de apparatuur uitvoeren, ondersteunt JNV ons wanneer er geschroefd moet worden – bijvoorbeeld om apparatuur te vervangen. In dit geval kunnen we rekenen op een snelle en goede oplossing.”

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl