Multifunctionele Cinema & game ruimte

“Hier is een project opgeleverd wat echt voldoet aan de wensen van de klant. Thumbs up!”

Reeds 28 jaar een trouwe klant van JNV en vanaf het eerste moment tot nu onverdeeld dankbaar voor de diensten van de Audiovisuele Smaakmakers van JNV. Ongelofelijk enthousiast vertelt de opdrachtgever voor dit Custom Install AV project zijn verhaal.

De ruimte moest geschikt zijn voor de hele familie: van rustig wat administratie bijwerken tot het genieten van een concert of een film met een correcte en indrukwekkende sound beleving. Zijn kleinkinderen worden aangehaald in het verhaal en het met de hele familie genieten van deze entertainment ruimte in huis. Gamen is tenslotte ook veel leuker als het geluid en de impact goed is. Maar ook voor zichzelf vindt hij het erg belangrijk om echt te kunnen ontspannen met muziek en film. Voor z’n intensieve, omvangrijke baan reist hij frequent de wereld rond. Eenmaal thuis is het natuurlijk erg fijn om zijn gedachten te kunnen verzetten in deze zeer smaakvolle, unieke belevingswereld.

“Eenmaal thuis is het natuurlijk erg fijn om je gedachten te kunnen verzetten in deze zeer smaakvolle, unieke belevingswereld.”

Resultaat

JNV stelde een 77 inch TV voor, met in de wand verwerkt de EPIX-luidsprekers van Krix alsmede 2 In-Wall sub woofers van JL Audio. Voor een homogeen geluidsbeeld zijn ook de plafondluidsprekers gekozen uit de Krix Lineup. Beide relatief onbekende merken in Nederland maar volgens deze klant zal dat van korte duur zijn. Na zich ingelezen te hebben beschrijft de klant zelf de serieuze kwaliteiten van deze setup. Een ragfijn detail zelfs bij lage volumes. Regendruppels, het zachtjes dichtslaan van een deur… Jazeker, het kan ook zeer indrukwekkend op luid volume met een gecontroleerd laag en onverminderd ontzettend duidelijk bij realistische dialogen…. Werkelijk alles wordt realistisch weergegeven waardoor de algemene beleving echt binnenkomt. De klant roemt vooral de attentie voor detail, de zeer net afgewerkte en mooi ingebouwde installatie en ook de adviezen die hij vanaf het begin van het proces van de medewerkers van JNV heeft gekregen. Kortom, hier is een project opgeleverd wat echt voldoet aan de wensen van de klant. Thumbs up!

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl