HAS green academy

“JNV is deskundig, op de hoogte en ervaren op het gebied van onderwijs”

HAS green academy is dé hogeschool voor agro, food en leefomgeving. De band tussen de vestiging in Den Bosch en JNV gaat ver terug, naar de tijd dat JNV nog Jules Nouwens Video heette. JNV voerde diverse audiovisuele projecten uit binnen de hogeschool: van oplossingen voor grote collegezalen en aula’s tot kleinere projectlokalen waar studenten in groepjes kunnen samenwerken.

Tonny Nijholt, coördinator gebouwen en techniek bij HAS green academy: “JNV en HAS green academy werken al vele jaren met plezier samen, en dat geldt ook voor mij persoonlijk. Toen ik 26 jaar geleden aan de slag ging binnen de hogeschool waren er uiteraard hele anderen wensen op het gebied van audio en video dan nu. Destijds maakte docenten vooral gebruik van overheadprojectors. Dat is nu wel anders. JNV en HAS zijn dan ook echt met elkaar meegegroeid.”

Tonny Nijholt
Tonny Nijholtcoördinator gebouwen en techniek

“De mensen van JNV hebben veel kennis van zaken, zijn op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en innovaties en kennen bovendien het onderwijs.”

GEBRUIKSVRIENDELIJKE OPLOSSINGEN

JNV voerde diverse audiovisuele projecten uit binnen de hogeschool. Hierbij is het onder meer belangrijk dat de audio en video in de verschillende ruimtes op zelfde manier werken en dat deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn, met zo min mogelijk bediening. Zo kan elke gebruiker hiermee uit de voeten. Zodra een laptop wordt aangesloten gaat de apparatuur aan, na het gebruik gaat deze automatisch uit. Zo zijn er geen zorgen over apparatuur die ’s nachts onnodig aanstaat. HAS heeft simpelweg geen omkijken naar de AV-apparatuur.

Tonny: “Onlangs nog hielp JNV ons om een aantal kleinere onderwijsruimtes te voorzien van ledschermen en een laagdrempelige manier om deze op apparaten als laptops aan te sluiten. Gebruikers hoeven enkel een kabel in te steken om gebruik te maken van de schermen. Dit is ideaal, want uit ervaring weten we dat zij vaak niet erg technisch zijn en handleidingen niet lezen.”

Kennis van AV en het onderwijs

“Voor mij als coördinator gebouwen en techniek zijn audiovisuele middelen slechts een onderdeel van mijn werk”, vervolgt Tonny. “Hierdoor is het voor mij niet te doen om op de hoogte te blijven van de vele ontwikkelingen op dit gebied. Een fijne en deskundige AV-partner is dan ook onmisbaar. Dat is JNV voor HAS. De mensen van JNV hebben veel kennis van zaken, zijn op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en innovaties en kennen bovendien het onderwijs. Wanneer ik een vraag bij hen neerleg, komen zij met een voorstel voor een oplossing waar onze studenten en docenten daadwerkelijk mee uit de voeten kunnen. Dat werkt goed. JNV bracht mij daarnaast ook in contact met collega’s van andere onderwijsinstellingen, om waardevolle informatie uit te kunnen wisselen.”

Prettige samenwerking

De samenwerking met JNV bevalt Tonny na al die jaren nog steeds goed. “Onze organisaties kennen elkaar goed en de lijnen zijn kort. HAS green academy is bovendien net zoals JNV gevestigd in Den Bosch en dus letterlijk dichtbij. Dit is in het verleden al regelmatig van pas gekomen. Wat mij betreft zetten we de samenwerking nog wel even voort!”

Graag inspireren we jou ook met slimme, innovatieve oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met onze smaakmakers.
Bel 073 6443 405 of stuur een e-mail naar info@jnv.nl