Programmeur Leonel Geagea

“Het doel van JNV is niet om projecten zo snel mogelijk af te ronden, maar om echt de beste oplossing te bieden. Hiervoor investeert het bedrijf volop in haar medewerkers.”

“Leonel is geboren in Libanon en vertrok tien jaar geleden van Libanon naar Bahrein. Hier werkte hij als programmeur en ontmoette hij zijn Nederlandse vriendin. Na een jaar in Dubai besloot hij om samen met haar naar Nederland te gaan, waar hij nu in Rotterdam woont. Op zoek naar een baan als programmeur kwam Leonel bij JNV terecht.
Toen Leonel zich in Rotterdam settelde, waren er in de omgeving genoeg banen voor hem als programmeur. Toch koos hij voor een uitdaging iets verder weg: bij het Bossche JNV. Leonel: “Het kantoor van JNV in Den Bosch is best een eind rijden vanaf Rotterdam. Toch sprak van de bedrijven waar ik solliciteerde JNV mij het meest aan. De sfeer binnen JNV is goed, de collega’s zijn vriendelijk en ik kan er ontzettend veel leren. Dit maakt dat ik het hier al bijna drie jaar erg naar mijn zin heb.”

Veel afwisseling

Leonel: “Als programmeur bij JNV heb ik een hele afwisselende baan. In de applicaties die ik programmeer breng ik verschillende zaken samen, zoals verlichting, klimaatsystemen, AV-systemen en Microsoft Teams. Ik kijk hoe klanten deze gebruiken en hoe ik de bediening voor hen zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk kan maken. Dit doe ik voor zowel residentiele projecten als zakelijke klanten, van bedrijf tot gemeente. Bij elk type klant heb ik te maken met een andere manier van werken en andere uitdagingen. Maar eigenlijk geldt dit voor elk project: elke klant heeft tenslotte andere wensen en voorkeuren. Naast programmeren houd ik me ook bezig met UI-design. En heb ik contact met de klant – van het afstemmen van zaken tot het geven van uitleg over de gebouwde applicatie.”

“De sfeer binnen JNV is goed, de collega’s zijn vriendelijk en ik kan er ontzettend veel leren. Dit maakt dat ik het erg naar mijn zin heb.”

Vrijheid en flexibiliteit

Leonel: “Niet alleen het werk als programmeur is afwisselend. Ook Leonels werklocatie is elke dag anders. “Ik werk zowel vanuit huis, op kantoor als op locatie bij klanten. Dit hangt af van wat er die week op de planning staat. Hierbij is het ook dat mijn leidinggevende en ik samen bepalen wanneer en waar ik werk. Ik kijk zelf hoeveel tijd ik waarvoor nodig heb en op basis daarvan maken we samen de juiste planning. Die flexibiliteit en vrijheid vind ik erg prettig.”

Brabantse feestjes

Een reden waarom ik probeer om twee à drie keer per week op kantoor in Den Bosch te zijn, zijn mijn collega’s’, vervolgt Leonel. “Bij JNV werkt een hele gezellige groep mensen. Ik vind het belangrijk om in contact met hen te blijven. Dit is niet alleen leuk, maar maakt het werk ook makkelijker. Elke vrijdag is er een vrijdagmiddagborrel, waarop je iedereen nog eens extra kunt spreken. Inmiddels heb ik de Brabantse feestjes goed leren kennen en waarderen.”

Blijven leren

Leonel: “Het doel van JNV is niet om projecten zo snel mogelijk af te ronden, maar om echt de beste oplossing te bieden. Hiervoor investeert het bedrijf volop in haar medewerkers. In de audiovisuele branche is altijd in beweging. Ontwikkelingen, nieuwe productintroducties en programmeertalen volgen elkaar in rap tempo op. Als medewerker van JNV ben je dan ook nooit klaar met leren. Dit spreekt mij enorm aan, want ik vind het superbelangrijk om me te blijven ontwikkelen. Ik volg elke paar maanden cursussen over nieuwe systemen en producten. En dit najaar ga ik aan de slag met een cursus over de programmeertaal CSharpe. Daar heb ik veel zin in.”

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.
Stuur jouw CV met motivatie naar martijn@jnv.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen
met Erica Teunissen via 073 644 34 05.