Zakelijke Audio Video

Plaats en tijd onafhankelijk werken, presenteren en communiceren. Audiovisuele oplossingen die mensen en technologie aan elkaar koppelen.

Wij kunnen natuurlijk niet voor u ondernemen. Wel kunnen we u helpen dit zo efficiënt en productief mogelijk te doen.

Zo brengen we al de systemen waarop uw bedrijf steunt samen in een intelligente omgeving waar u en uw klanten meetings kunnen houden, effectiever informatie kunnen presenteren en efficiënter zaken kunnen doen.

Van draadloos presenteren, digital signage, video streaming en broadcasting tot video conference en vergaderoplossingen.

Merk onafhankelijke audiovisuele oplossingen voor uw zakelijke omgeving die steeds worden samengesteld op basis van de beste ingrediënten die de markt ons biedt.

PRESENTATIE OPLOSSINGEN

Van projector tot video wall; audiovisuele presentatie oplossingen voor auditoria, college zalen, trainingsruimten, vergaderzalen, boardrooms en meer.

VERGADER OPLOSSINGEN

Van roombooking tot draadloos presenteren; audiovisuele oplossingen voor uw vergaderkamers, werkplekken en kantoorruimten.

VIDEO CONFERENCE

Van kleine huddle spaces tot grote meeting ruimtes en conferentie zalen; audiovisuele oplossingen om te communiceren, te presenteren en te delen.

Voor elk project een uniek recept

735

PROJECTEN

7

AV AWARDS

25

SMAAKMAKERS

35

JAAR ERVARING

Perfect beeld bij uw presentatie is essentieel. Wordt het een projector of een display. In welk formaat en resolutie? Moet deze interactief zijn? Voor elke ruimte en functie is er een oplossing.

Intuïtieve bediening van apparatuur en systemen is een must voor iedere ruimte. Van eenvoudige knoppenpanelen en touch screens tot geavanceerde en intelligente automatisering. Alles is mogelijk.

Breng alle systemen, apparaten en applicaties in uw gebouw samen in één intuïtieve omgeving om volledig inzicht te hebben in wat er speelt in uw gebouw. Dat is pas echt slim!

In uw vergaderzalen ontvangt u uw klanten en andere zakenrelaties . De inrichting van uw vergaderruimte zal dan ook een belangrijke rol spelen in de efficiëntie van uw zaken doen.

Deel presentaties en organiseer sessies met meerdere personen tegelijkertijd vanaf iedere locatie. Zo wordt vergaderen niet alleen efficiënter, maar ook direct duurzaam.

In een moderne vergaderruimte zijn kabels verleden tijd. Maak draadloos verbinding vanaf uw smartphone, tablet of laptop en deel bestanden of presentaties op het scherm van uw keuze.

Benieuwd naar wat onze audiovisuele smaakmakers allemaal voor u kunnen betekenen en zin om kennis te maken? We geven u graag een voorproefje in onze showroom!