Technisch tekenaar AV

Vacature | 28-40 uur | Den Bosch

Zegt een plaatje jou ook meer dan duizend woorden? Heb jij het technisch inzicht en de skills om verschillende materialen, producten en processen te verwerken in één begrijpelijke tekening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit zijn wij

JNV is een toonaangevende specialist in hightech audiovisuele oplossingen, digitale communicatiesystemen en smartbuilding technologie (DARWIN®). Wij ontwerpen en realiseren op eigen wijze gebruiksvriendelijke en duurzame woon, werk -en leeromgevingen. Door slimme integratie van audio-, video, domotica en IT-totaaloplossingen bieden we gemak, comfort en functionaliteit in kantoor- en overheidsgebouwen, universiteiten, hotels en woonhuizen.

JNV is een middelgroot familiebedrijf met 30 medewerkers. We verwachten de komende jaren een verdubbeling van het aantal medewerkers. We zijn een informele, platte organisatie met een gemoedelijke Brabantse mentaliteit! Met een team van betrokken en gedreven medewerkers staan we altijd klaar voor onze klanten en elkaar. Overal en op ieder moment!

Wat ga je doen?

Als technisch tekenaar lever je een actieve bijdrage aan het visualiseren van onze audiovisuele installaties, digitale communicatiesystemen en smart building oplossingen. Hierdoor ben jij bij een project betrokken van sales en engineering tot uitvoering en oplevering. Van een 3D impressie van een ruimte en detailtekeningen van de installatie, tot de technische aansluitschema’s waarmee onze projectleiders en AV-installateurs op pad gaan. Jouw visualisaties en tekeningen zijn één van de smaakmakers van een project.

Met behulp van programma’s zoals AutoCAD en Visio ga je de indeling en opstelling van de apparatuur in een ruimte visualiseren en maak je de schema’s die nodig zijn om de installatie in werking te stellen. Samen met de system engineers, projectmanagers en accountmanagers werk je naar het moment van installatie toe en verwerk je achteraf correcties waardoor de serviceafdeling over up-to-date tekeningen beschikt.


Wat kun je verwachten?

Een baan die je voldoening geeft. JNV is al meer dan 35 jaar een echt Brabants familiebedrijf waar de oplossingen die we creëren en de medewerkers het verschil maken.

 • Inwerktraject: je krijgt ruimschoots de tijd om onze manier van werken, de producten en oplossingen te leren kennen.
 • Uitdagende projecten: wij creëren innovatieve en hoogwaardige totaaloplossingen voor blije klanten met smaak.
 • Wij bieden inspiratie en kwaliteit met duurzame oplossingen en excellente service.
 • Samenwerking met AV-professionals met passie voor techniek.
 • Wij bieden de mogelijkheid om te groeien, wij evolueren continu en verwachten dat je met ons meegroeit.
 • Balans tussen werk en privéleven: flexibele werktijden, mogelijkheid op afstand te werken.
 • Een informele bedrijfscultuur met de waarden van een familiebedrijf en de juiste aandacht voor jou als persoon.
 • Werkomgeving en voorzieningen: een inspirerende omgeving, van alle gemakken voorzien. Je kan lunchen en aanschuiven bij onze vrijdagmiddagborrel in het Grand café. Ons luxe kantoor staat aan de rand van Den Bosch op 3 minuten van de A59.
 • Werkzekerheid: direct een vast contract bij een groeiende organisatie met ambities
 • Concurrerende voorwaarden: aantrekkelijk beloningspakket, competitief salaris, uitstekende pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwoorden zoals bijvoorbeeld korting bij grote merken.

Wie ben jij?

Als technisch tekenaar heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan, werk je accuraat en ben je in staat mee te bewegen als de situatie daar om vraagt. Verder:

 • Ben je een enthousiaste teamplayer met passie voor techniek.
 • Heb je affiniteit met audiovisuele oplossingen, digitale communicatietechnieken, domotica en smartbuilding systemen.
 • Denk je in oplossingen, houd je van klanten, mooie creaties en ben je in staat om wat je hoort en ziet te vertalen naar een plaatje.
 • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waar innovatie en veranderingen worden beschouwd als een reden voor (persoonlijke) groei.
 • Ben je een stressbestendige doorpakker, die een uitdaging ziet als een kans, en zelfstandig binnen in een kan team opereren.
 • Heb je een mbo-opleiding “Technisch tekenaar” of andere technische opleiding doorlopen, met kennis van Autocad en Visio (ervaring in de AV-branche is een pré).
 • Ben je 28- 40 uur per week beschikbaar.
 • Beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse taal, Engels kun je begrijpen lezen.
 • Heb je een rijbewijs en beschik je over eigen vervoer.

Zie je het al voor je? Wij zijn heel benieuwd naar je reactie! Dus solliciteer snel door te bellen of mailen.

De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Krijg jij energie van bovenstaande functie? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.
Stuur jouw CV met motivatie naar erica@jnv.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met
Erica Teunissen via 073 644 34 05.