System engineer

Vacature | 32-40 uur | Den Bosch

Ben jij in je element als je de wensen van klanten met hoogwaardige oplossingen kunt vervullen. Ben jij een duizendpoot die in staat is om technologische oplossingen te vertalen naar een functioneel systeem voor blije klanten met smaak? Wil jij een belangrijke rol spelen in onze klantreis? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Dit zijn wij

JNV is een toonaangevende specialist in hightech audiovisuele oplossingen, digitale communicatiesystemen en smartbuilding technologie (DARWIN®). Wij ontwerpen en realiseren op eigen wijze gebruiksvriendelijke en duurzame woon, werk -en leeromgevingen. Door slimme integratie van audio-, video, domotica en IT-totaaloplossingen bieden we gemak, comfort en functionaliteit in kantoor- en overheidsgebouwen, universiteiten, hotels en woonhuizen.

JNV is een middelgroot familiebedrijf met 30 medewerkers. We verwachten de komende jaren een verdubbeling van het aantal medewerkers. We zijn een informele, platte organisatie met een gemoedelijke Brabantse mentaliteit! Met een team van betrokken en gedreven medewerkers staan we altijd klaar voor onze klanten en elkaar. Overal en op ieder moment!

Wat ga je doen?

Als System engineer lever je een actieve bijdrage aan het ontwerpen, calculeren en implementeren van onze hoogwaardige audiovisuele- communicatie- en smartbuilding oplossingen in zowel de zakelijke als residentiële markt. Hierbij speel jij een belangrijke rol doordat je zowel aan de sales – als projectzijde betrokken bent bij het aanbieden en uitvoeren van een project. Hierbij ben je niet alleen in staat om de wensen en behoeftes van de klant te vertalen naar een hoogwaardige en duurzame oplossingen, maar voel je ook haarfijn aan wat er nodig is om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je stelt een projectplan op, waardoor alle projectleden, programmeurs, AV technici en installateurs weten wat van hen verwacht wordt. Jouw organisatorisch vermogen stelt je in staat het proces te bewaken en het overzicht te behouden.   

Naast alle project gerelateerde werkzaamheden vinden wij het belangrijk dat je een substantieel deel van je werktijd besteed aan R&D. Daarnaast ben je in staat collega’s te adviseren bij het verder optimaliseren of duurzaam onderhouden van de installaties. Hierbij kun je rekenen op een team professionals die, met passie voor hun vak, het beste voor onze klant willen bewerkstelligen. 

Wanneer een project is afgerond verwerk je alle informatie met betrekking tot de installatie en functionaliteit in as-built tekeningen en functionele omschrijvingen zodat collega’s altijd inzage hebben in de meest actuele situatie.


Wat kun je verwachten?

Een baan die je voldoening geeft. JNV is al meer dan 35 jaar een echt Brabants familiebedrijf waar de oplossingen die we creëren en de medewerkers het verschil maken.

 • Inwerktraject: je krijgt ruimschoots de tijd om onze manier van werken, de producten en oplossingen te leren kennen. Een proactieve houding is hierbij gewenst 
 • Uitdagende projecten: wij creëren innovatieve en hoogwaardige totaaloplossingen voor blije klanten met smaak.
 • Wij bieden inspiratie en kwaliteit met duurzame oplossingen en excellente service.
 • Samenwerking met AV-en Smartbuilding professionals met passie voor techniek.
 • Wij bieden de mogelijkheid om te groeien, wij evolueren continu en verwachten dat je met ons meegroeit.
 • Balans tussen werk en privéleven: wij denken graag mee in oplossingen voor jou en onze organisatie het best passen, flexibele werktijden behoort tot de mogelijkheden. 
 • Een informele bedrijfscultuur met de waarden van een familiebedrijf en de juiste aandacht voor jou als persoon.
 • Werkomgeving en voorzieningen: een inspirerende omgeving, van alle gemakken voorzien. Je kan lunchen en aanschuiven bij onze vrijdagmiddagborrel in het Grand café. Ons luxe kantoor staat aan de rand van Den Bosch op 3 minuten van de A59.
 • Werkzekerheid: direct een vast contract bij een groeiende organisatie met ambities.
 • Concurrerende voorwaarden: competitief salaris, aantrekkelijke bonusregeling, uitstekende pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwoorden zoals bijvoorbeeld korting bij grote merken.  

Wie ben jij?

Als System engineer heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan, ben je communicatief sterk en werk je accuraat. Daarnaast ben je in staat mee te bewegen als de situatie daar om vraagt. Verder: 

 • Ben je een enthousiaste teamplayer met passie voor zijn werk. 
 • Heb je affiniteit met met elektrotechnische-en audiovisuele oplossingen, digitale communicatietechnieken, domotica en smartbuilding systemen.
 • Heb je kennis van diverse teken- en ontwerpprogramma’s zoals Visio / AutoCad.  
 • Heb je kennis van verschillende netwerk(infrastructuur) en protocollen zoals BACnet, Dali, DMX, TCP/IP en/of Modbus. 
 • Ben je vertrouwd met Smartbuilding technologie en systeem integratie.   
 • Voel je je thuis in een dynamische omgeving waar innovatie en veranderingen worden beschouwd als een reden voor (persoonlijke) groei.
 • Ben je een aanpakker, die een uitdaging ziet als een kans, en zelfstandig binnen in een kan team opereren.  
 • Heb je een HBO+ werk- en denkniveau.
 • Heb je ruime werkervaring in een soortgelijke functie. 
 • Ben je 32- 40 uur per week beschikbaar.
 • Beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse en Engelse taal.
 • Heb je een rijbewijs.

Klaar voor de start? Wij zijn heel benieuwd naar je reactie! Dus solliciteer snel door te bellen of mailen.

De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Krijg jij energie van bovenstaande functie? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.
Stuur jouw CV met motivatie naar erica@jnv.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met
Erica Teunissen via 073 644 34 05.