Service engineer

Vacature | 32-40 uur | Den Bosch

Ben jij in staat om de zorgen van een klant om te buigen in een tevreden gevoel? Zie jij customer service als een kans om nogmaals de verwachtingen te overtreffen? Wil jij een prominente rol spelen in de klantreis? Dan ben jij de perfecte aanvulling op ons customer service team en zijn wij op zoek naar jou!  

Dit zijn wij

JNV is een toonaangevende specialist in hightech audiovisuele oplossingen, digitale communicatiesystemen en smartbuilding technologie (DARWIN®). Wij ontwerpen en realiseren op eigen wijze gebruiksvriendelijke en duurzame woon, werk -en leeromgevingen. Door slimme integratie van audio-, video, domotica en IT-totaaloplossingen bieden we gemak, comfort en functionaliteit in kantoor- en overheidsgebouwen, universiteiten, hotels en woonhuizen.

JNV is een middelgroot familiebedrijf met 30 medewerkers. We verwachten de komende jaren een verdubbeling van het aantal medewerkers. We zijn een informele, platte organisatie met een gemoedelijke Brabantse mentaliteit! Met een team van betrokken en gedreven medewerkers staan we altijd klaar voor onze klanten en elkaar. Overal en op ieder moment!

Wat ga je doen?

Als Service engineer lever je een actieve bijdrage aan het oplossen en voorkomen van storingen aan onze hoogwaardige audiovisuele- communicatie- en smartbuilding oplossingen. Hierbij ben je niet alleen in staat om oplossingen te bedenken voor een situatie die is ontstaan, maar voel je ook haarfijn aan wat er nodig is om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Jij bent samen met het team hét aanspreekpunt voor klanten die na oplevering van een installatie problemen ondervinden of onderhoud willen laten plegen. Je pro-actieve houding zorgt ervoor dat service- en onderhoudswerkzaamheden zo voorspoedig mogelijk verlopen. Daarnaast ben je in staat onze klanten te adviseren bij het verder optimaliseren of duurzaam onderhouden van de installaties. Hierbij kun je rekenen op een team professionals die, met passie voor hun vak, het beste voor onze klant willen bewerkstelligen.  

Na afronding van je werkzaamheden en/of aanpassingen, draag je relevante informatie over aan de systeem engineer die deze op de bestaande tekeningen en functionele omschrijvingen kan doorvoeren zodat de nieuwe situatie is vastgelegd. Omdat wij altijd bereikbaar willen zijn voor onze klanten draai je periodiek ook storingsdiensten buiten reguliere werktijden


Wat kun je verwachten?

Een baan die je voldoening geeft. JNV is al meer dan 35 jaar een echt Brabants familiebedrijf waar de oplossingen die we creëren en de medewerkers het verschil maken.

 • Inwerktraject: je krijgt ruimschoots de tijd om onze manier van werken, de producten en oplossingen te leren kennen. Proactieve houding gewenst
 • Uitdagende projecten: wij creëren innovatieve en hoogwaardige totaaloplossingen voor blije klanten met smaak.
 • Wij bieden inspiratie en kwaliteit met duurzame oplossingen en excellente service.
 • Samenwerking met elektra- en AV-professionals met passie voor techniek.
 • Wij bieden de mogelijkheid om te groeien, wij evolueren continu en verwachten dat je met ons meegroeit.
 • Balans tussen werk en privéleven: wij denken graag mee in oplossingen voor jou en onze organisatie het best passen, flexibele werktijden behoort tot de mogelijkheden. 
 • Een informele bedrijfscultuur met de waarden van een familiebedrijf en de juiste aandacht voor jou als persoon.
 • Werkomgeving en voorzieningen: een inspirerende omgeving, van alle gemakken voorzien. Je kan lunchen en aanschuiven bij onze vrijdagmiddagborrel in het Grand café. Ons luxe kantoor staat aan de rand van Den Bosch op 3 minuten van de A59.
 • Werkzekerheid: direct een vast contract bij een groeiende organisatie met ambities.
 • Concurrerende voorwaarden: competitief salaris, aantrekkelijke bonusregeling, uitstekende pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwoorden zoals bijvoorbeeld korting bij grote merken.  

Wie ben jij?

Als Service engineer heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan, ben je communicatief sterk en werk je accuraat. Daarnaast ben je in staat mee te bewegen als de situatie daar om vraagt. Verder: 

 • Ben je een enthousiaste teamplayer met passie voor zijn werk. 
 • Heb je affiniteit met met elektrotechnische-en audiovisuele oplossingen, digitale communicatietechnieken, domotica en smartbuilding systemen.
 • Denk je in oplossingen, houd je van klanten, mooie creaties en ben je in staat om wat je hoort en ziet te vertalen naar een plaatje.
 • Voel je je thuis in een dynamische omgeving waar innovatie en veranderingen worden beschouwd als een reden voor (persoonlijke) groei.
 • Ben je een aanpakker, die een uitdaging ziet als een kans, en zelfstandig binnen in een kan team opereren.  
 • Heb je een MBO+ opleiding in de richting (AV) techniek of IT.
 • Ben je 32- 40 uur per week beschikbaar.
 • Beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse taal, Engels kun je begrijpen lezen.
 • Heb je een rijbewijs

Klaar voor de start? Wij zijn heel benieuwd naar je reactie! Dus solliciteer snel door te bellen of mailen.

De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Krijg jij energie van bovenstaande functie? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.
Stuur jouw CV met motivatie naar erica@jnv.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met
Erica Teunissen via 073 644 34 05.