Werken bij

JNV

21 maart 2022

Geen reacties

Vacature: System Engineer

Zoek je een nieuwe uitdaging binnen Engineering en wil je graag werken binnen een innovatief bedrijf dat sterk groeit, vooroploopt in de markt en daarnaast ook nog een gezellig team heeft? Lees dan snel verder, want dan is deze functie wat voor jou!Dit zijn wij


JNV is een toonaangevende specialist in hightech audiovisuele oplossingen, digitale communicatiesystemen en smartbuilding technologie (DARWIN®). Wij ontwerpen en realiseren op eigen wijze gebruiksvriendelijke en duurzame woon, werk -en leeromgevingen. Door slimme integratie van audio-, video, domotica en IT-totaaloplossingen bieden we gemak, comfort en functionaliteit in kantoor- en overheidsgebouwen, universiteiten, hotels en woonhuizen.

JNV is een middelgroot familiebedrijf met 25 medewerkers. We verwachten de komende jaren een verdubbeling van het aantal medewerkers. We zijn een informele, platte organisatie met een gemoedelijke Brabantse mentaliteit! Met een team van betrokken en gedreven medewerkers staan we altijd klaar voor onze klanten en elkaar. Overal en op ieder moment!Jouw uitdaging


Bij JNV ben jij de specialist binnen Engineering en is je werkdag als System Engineer veelzijdig en nooit hetzelfde. Binnen het team pak jij als System Engineer de verantwoordelijkheid voor diverse werkzaamheden. Denk hierbij o.a. het ontwerpen, berekenen en begroten van installaties. Je verzorgt zelfstandig de engineering van projecten aan de hand van de inventarisatie. Je bent ook verantwoordelijk voor de as-built tekeningen en configureer je systemen en componenten.

Daarnaast ben je een sparringpartner voor onze verkopers, collega-engineers, programmeurs, product-developers en projectleiders. Je ondersteunt verkopers bij het vertalen van wensen van de klant en je vertaalt de uit te voeren projecten naar een functionele omschrijving. Hierdoor weten werkvoorbereiders, programmeurs en monteurs (zowel intern als extern) exact wat en op welk moment zij moeten opleveren.

Je onderhoudt zelfstandig contacten met opdrachtgevers, projectpartijen, architecten en leveranciers. Vanuit jouw klantgerichte houding ben je uiteraard ook proactief een sparringpartner voor onze klanten. Je ondersteunt hen in de eerste fase na de oplevering en verzorgt, indien nodig, opleidingen en instructies aan de gebruikers.Ben jij…..


Een System Engineer die met een positieve blik kijkt naar hoe dingen geregeld zijn en zijn verantwoordelijkheid pakt? Signaleer jij ruimte voor verbeteringen en voer je deze zelfstandig en constructief door? Sta jij daarnaast met je voeten stevig op de grond en snap je dat je alleen sneller gaat, maar samen verder komt?

Bovendien…

 • Ben jij een professional en doe je wat je belooft (zowel intern als extern);
 • Heb jij minimaal een hbo-werk- en denkniveau. Ook heb je 3 tot 5 jaar werkervaring in soortgelijkefunctie;
 • Ben jij klant- en resultaatgericht, innovatief, stressbestendig, flexibel, denkt in creatieveoplossingen en gericht op een fijne samenwerking. Je bent dus een echte teamplayer;
 • Ben jij in staat om zelfstandig, gestructureerd en planmatig te werken. Uiteraard zijn jecommunicatieve en sociale vaardigheden uitstekend en ben je niet bang om je assertieve kant tetonen.
 • Ben jij ondernemend en weet door je sterk ontwikkelde inlevingsvermogen te verbinden en demensen om je heen te stimuleren en te motiveren;
 • Heb jij kennis van diverse interfaces en protocollen waaronder BACnet, DALI, KNX, DMX, Modbus,TCP/IP;
 • Heb jij kennis van gebouw-automatisering en systeem integraties;
 • Heb jij kennis van teken- en ontwerpprogramma’s zoals AutoCAD en Visio;
 • Heb jij kennis van netwerk en netwerkinfrastructuur;
 • Heb jij kennis van draadloze overdrachtstechnieken waaronder Wifi, Bluetooth, NFC;
 • Heb jij kennis van virtualisatie/Cloud computing;
 • Als laatste beschik jij over een grote portie humor, enthousiasme, inzet en passie voor het vak,dan heb jij een voorsprong op de rest!

Als laatste beschik jij over een grote portie humor, enthousiasme, inzet en passie voor het vak, dan heb jij een voorsprong op de rest!Wat kun jij verwachten van ons?


Een afwisselende, uitdagende functie voor 40 uur per week in een innovatieve branche. Je rapporteert aan de Operationeel Manager en ontvangt een marktconform salaris, goede voorwaarden, aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en flexibele werkuren. In onze organisatie is veel ruimte voor persoonlijke inbreng en doorontwikkeling. Je komt te werken in een enthousiast, gezellig team. Je kan lunchen in ons gezellige grand café en aanschuiven bij onze vrijdagmiddagborrel. Ons luxe kantoor is van alle gemakken voorzien en is gevestigd in Den Bosch.

Energie om aan de slag te gaan? Krijg jij energie van bovenstaande functie? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur jouw CV met motivatie naar mandy@jnv.nl (HR Adviseur). Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Erica Teunissen (Operationeel Manager) via 073 – 644 34 05.

De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.