Vacature: Sr. Administratief medewerker

Zoek jij een afwisselende en uitdagende baan voor 32 uur per week? Heb jij ervaring met administratie, financieel inzicht en vind je het leuk om uitstekende service te bieden binnen een innovatief bedrijf dat sterk groeit, vooroploopt in de markt en daarnaast ook nog een gezellig team heeft? Dan is dit dé uitdaging voor jou!Dit zijn wij


JNV is een toonaangevende specialist in hightech audiovisuele oplossingen, digitale communicatiesystemen en smartbuilding technologie (DARWIN®). Wij ontwerpen en realiseren op eigen wijze gebruiksvriendelijke en duurzame woon, werk -en leeromgevingen. Door slimme integratie van audio-, video, domotica en IT-totaaloplossingen bieden we gemak, comfort en functionaliteit in kantoor- en overheidsgebouwen, universiteiten, hotels en woonhuizen.

JNV is een middelgroot familiebedrijf met 25 medewerkers. We verwachten de komende jaren een verdubbeling van het aantal medewerkers. We zijn een informele, platte organisatie met een gemoedelijke Brabantse mentaliteit! Met een team van betrokken en gedreven medewerkers staan we altijd klaar voor onze klanten en elkaar. Overal en op ieder moment!Jouw uitdaging


Het brede takenpakket, gecombineerd met de ambities van onze organisatie, maakt dat er veel afwisseling en uitdaging is binnen deze functie. Met jouw gedrevenheid neem je alle verantwoordelijkheid voor een accurate verwerking van de administratie en ben je flexibel in het uitvoeren van taken.

Je zet je dagelijks in voor:

 • –  Het bijhouden van crediteuren, debiteuren, activa administratie en rekening courantadministratie;
 • –  Het versturen van correcte facturen naar onze klanten;
 • –  Het verzorgen van betalingen;
 • –  Het verzorgen van dagelijkse bankverwerkingen;
 • –  Het in control zijn van de goederenbeweging en de voorraadadministratie (pakbonnen);
 • –  Journaalposten en BTW aangiftes;
 • –  Beheer verzekeringen;
 • –  Accorderen declaraties van medewerkers.Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor een correcte maand -en jaarsluiting en maak jij een sport van het aanleveren van de juiste rapportages, prognoses en begrotingen. Jouw nauwkeurigheid sluit hier feilloos op aan. Kortom, je vindt het leuk om de spin in het web te zijn en meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te houden.


Ben jij…..


Iemand die met een positieve blik kijkt naar hoe dingen geregeld zijn en verantwoordelijkheid pakt? Signaleer jij ruimte voor verbeteringen en voer je deze zelfstandig en constructief door? Sta jij daarnaast met je voeten stevig op de grond en snap je dat je alleen sneller gaat, maar samen met een team verder komt?

Bovendien…

 • Ben jij een professional en doe je wat je belooft (zowel intern als extern);
 • Heb jij minimaal een mbo+-werk- en/of denkniveau, dankzij een Finance gerelateerde opleiding enminstens 5 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie;
 • Ben jij service- en resultaatgericht, flexibel, innovatief en gericht op een fijne samenwerking. Jebent dus een echte teamplayer;
 • Ben jij een echte aanpakker: je ziet wat er moet gebeuren en bent in staat om dit zelfstandig engestructureerd op te pakken;
 • Je bent gewend aan een hectische werkomgeving, waarin je accuraat en integer kunt werken.Uiteraard zijn je communicatieve en sociale vaardigheden uitstekend en ben je niet bang om jeassertieve kant te tonen.
 • Microsoft Office kent voor jou geen geheimen (kennis AFAS is een pré);
 • Als laatste beschik jij over een grote portie humor, enthousiasme, inzet en passie voor het vak,dan heb jij een voorsprong op de rest!Wat kun jij verwachten van ons?


Een afwisselende, uitdagende functie voor 32 uur per week in een innovatieve branche. Je rapporteert aan de Algemeen Directeur en ontvangt een marktconform salaris, goede voorwaarden, aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en flexibele werkuren. In onze organisatie is veel ruimte voor persoonlijke inbreng en doorontwikkeling. Je komt te werken in een enthousiast, gezellig team. Je kan lunchen in ons gezellige grand café en aanschuiven bij onze vrijdagmiddagborrel. Ons luxe kantoor is van alle gemakken voorzien en is gevestigd in Den Bosch.

Krijg jij energie van bovenstaande functie? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur jouw CV met motivatie naar mandy@jnv.nl (HR Adviseur). Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Johan Verheijden via 073 – 644 34 05.

De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.