Slimme Gebouwen

Een echt slim gebouw is aanpasbaar, flexibel en duurzaam.

Maar een slim gebouw is ook een plek waar je je te allen tijde fijn in voelt. Een echt slim gebouw draagt bij aan het gemak, de productiviteit, het welzijn en het werkplezier van een gebruiker.

Maak uw gebouw echt slim en creëer samen met onze specialisten en onze partner DARWIN® de beste omgeving voor uw personeel, uw bezoekers en het milieu.

SLIM MONITOREN

Breng alle systemen, apparaten en applicaties in uw gebouw samen in één intuïtieve omgeving om volledig inzicht te hebben in wat er speelt in uw gebouw.

SLIM BEHEREN

Beheer data in verschillende dashboards voor dagelijkse vastgoedbeheer, onderhoud, energierapportages, bezettingsgraad beheer en smart ticketing.

SLIM BESTUREN

Één gemakkelijk te bedienen app om alle systemen en apparaten in uw gebouw te bedienen vanaf uw eigen smart phone of tablet. Dat is pas echt slim!

Voor elk project een uniek recept

735

PROJECTEN

7

AV AWARDS

25

SMAAKMAKERS

35

JAAR ERVARING

Perfect beeld bij uw presentatie is essentieel. Wordt het een projector of een display. In welk formaat en resolutie? Moet deze interactief zijn? Voor elke ruimte en functie is er een oplossing.

Intuïtieve bediening van apparatuur en systemen is een must voor iedere ruimte. Van eenvoudige knoppenpanelen en touch screens tot geavanceerde en intelligente automatisering. Alles is mogelijk.

Breng alle systemen, apparaten en applicaties in uw gebouw samen in één intuïtieve omgeving om volledig inzicht te hebben in wat er speelt in uw gebouw. Dat is pas echt slim!

In uw vergaderzalen ontvangt u uw klanten en andere zakenrelaties . De inrichting van uw vergaderruimte zal dan ook een belangrijke rol spelen in de efficiëntie van uw zaken doen.

Deel presentaties en organiseer sessies met meerdere personen tegelijkertijd vanaf iedere locatie. Zo wordt vergaderen niet alleen efficiënter, maar ook direct duurzaam.

In een moderne vergaderruimte zijn kabels verleden tijd. Maak draadloos verbinding vanaf uw smartphone, tablet of laptop en deel bestanden of presentaties op het scherm van uw keuze.

Benieuwd naar wat onze audiovisuele smaakmakers allemaal voor u kunnen betekenen en zin om kennis te maken? We geven u graag een voorproefje in onze showroom!