Onze Smaken

Met flexibele en op maat gemaakte concepten brengen we mensen en techniek met elkaar in verbinding.

Onze smaakmakers proberen u steeds opnieuw een optimale beleving te geven van de ingrediënten die het beste aansluiten op uw persoonlijke smaak en wensen.

Natuurlijk zijn er die basis ingrediënten die onze audiovisuele chefs steeds tot hun beschikking hebben. Maar de uiteindelijke smaak, die “finishing touch”, die bepaalt u.

Zo ervaren onze klanten de smaak van eerlijk bereide audiovisuele projecten waar evenwicht in innovatie, kwaliteit en duurzaamheid centraal staat.

Bent u op zoek naar smaakvolle audiovisuele oplossingen, samengesteld uit de beste ingrediënten die de markt ons biedt? Neem contact met ons op en onze smaakmakers staan u graag te woord.

ZAKELIJKE AUDIO VIDEO

Het nieuwe werken vertaald in digitale oplossingen. Vergaderen, draadloos presenteren, video conference oplossingen en meer.

Ontdek meer

SLIMME GEBOUWEN

Al sinds jaar en dag integreert JNV tal van systemen tot één slim en smaakvol samenhangend geheel. Zo ook in slimme gebouwen.

Ontdek meer

SMAAKVOLLE WONINGEN

Van het slim bedienen van uw klimaat, verwarming en audio video apparatuur tot het op afstand beheren van uw woning en alles dat er in zit.

Ontdek meer

Voor elk project een uniek recept

735

PROJECTEN

7

AV AWARDS

25

SMAAKMAKERS

35

JAAR ERVARING

Perfect beeld bij uw presentatie is essentieel. Wordt het een projector of een display. In welk formaat en resolutie? Moet deze interactief zijn? Voor elke ruimte en functie is er een oplossing.

Intuïtieve bediening van apparatuur en systemen is een must voor iedere ruimte. Van eenvoudige knoppenpanelen en touch screens tot geavanceerde en intelligente automatisering. Alles is mogelijk.

Breng alle systemen, apparaten en applicaties in uw gebouw samen in één intuïtieve omgeving om volledig inzicht te hebben in wat er speelt in uw gebouw. Dat is pas echt slim!

In uw vergaderzalen ontvangt u uw klanten en andere zakenrelaties . De inrichting van uw vergaderruimte zal dan ook een belangrijke rol spelen in de efficiëntie van uw zaken doen.

Deel presentaties en organiseer sessies met meerdere personen tegelijkertijd vanaf iedere locatie. Zo wordt vergaderen niet alleen efficiënter, maar ook direct duurzaam.

In een moderne vergaderruimte zijn kabels verleden tijd. Maak draadloos verbinding vanaf uw smartphone, tablet of laptop en deel bestanden of presentaties op het scherm van uw keuze.

Benieuwd naar wat onze audiovisuele smaakmakers allemaal voor u kunnen betekenen en zin om kennis te maken? We geven u graag een voorproefje in onze showroom!