Werken bij

JNV

21 maart 2022

Geen reacties

Vacature: Account Manager AV

Met oog op de sterke groei zoeken wij in ons ambitieuze salesteam naar een Accountmanager. Zoek je een nieuwe uitdaging binnen Sales en wil je graag werken binnen een innovatief bedrijf dat sterk groeit, vooroploopt in de markt en daarnaast ook nog een gezellig team heeft? Lees dan snel verder, want dan is deze functie wat voor jou!Dit zijn wij


JNV is een toonaangevende specialist in hightech audiovisuele oplossingen, digitale communicatiesystemen en smartbuilding technologie (DARWIN®). Wij ontwerpen en realiseren op eigen wijze gebruiksvriendelijke en duurzame woon, werk -en leeromgevingen. Door slimme integratie van audio-, video, domotica en IT-totaaloplossingen bieden we gemak, comfort en functionaliteit in kantoor- en overheidsgebouwen, universiteiten, hotels en woonhuizen.

JNV is een middelgroot familiebedrijf met 25 medewerkers. We verwachten de komende jaren een verdubbeling van het aantal medewerkers. We zijn een informele, platte organisatie met een gemoedelijke Brabantse mentaliteit! Met een team van betrokken en gedreven medewerkers staan we altijd klaar voor onze klanten en elkaar. Overal en op ieder moment!Jouw uitdaging


Bij JNV ben jij in de functie van Accountmanager de salesspecialist en is je werkdag veelzijdig en nooit hetzelfde. Je bent actief in verschillende marktsegmenten zoals corporate, onderwijs en leisure waarbij het binnenhalen van new business één van jouw belangrijkste prioriteiten is. Door het binnenhalen van new business zorg jij voor omzetverhoging. Door intensieve samenwerking met onze klanten kom je samen tot de best passende oplossing. Hiervoor breng jij zelfstandig offertes uit die door onze engineers in een functioneel technisch ontwerp zijn voorbereid. Uiteraard zijn wij pas tevreden als de klant tevreden is en jij bent dan ook de juiste persoon om dat te bewaken. Jij signaleert op tijd eventuele klachten en zorgt voor een snelle en correcte afhandeling, door snel te schakelen met de verantwoordelijke collega.

Onze markt is enorm in beweging en thema’s zoals hybride werken, smart workplace, duurzaamheid en digitalisering zijn actueler dan ooit. Deze ontwikkelingen zijn een kans voor JNV om op onderscheidende wijze mensen en techniek met elkaar te verbinden. Je hebt oog voor deze ontwikkelingen en weet ze te vertalen naar commerciële kansen. Het opzetten van een strategisch accountplan om de potentie binnen het werkgebied in kaart te brengen geeft jou dan ook veel energie!

Je bent een echte netwerker en weet dat een beller vaak sneller is om nieuwe contacten en kansen te genereren. Je bouwt bestaande relaties verder uit en maakt plannen voor meerjarige samenwerkingen. Vanzelfsprekend onderhoud je de relatie met bestaande accounts door regelmatig contact via telefoon, videoconference en fysiek bezoek.

Je zoekt de samenwerking op met je collega’s van Engineering, Projectbureau en Service & Support. Bovendien ben je ook een constructieve sparringpartner voor je collega Accountmanagers waarbij je hen, daar waar nodig ondersteunt. Wij zijn één team waarbij de klant centraal staat!Ben jij…..


Een Accountmanager die proactief onze klantenkring uitbreidt waarbij klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan? Sta jij daarnaast met je voeten stevig op de grond en snap je dat je alleen sneller gaat, maar samen verder komt?

Bovendien…

  • Ben jij een professional en doe je wat je belooft (zowel intern als extern);
  • Heb jij minimaal een hbo-werk- en denkniveau en 3 tot 5 jaar werkervaring in soortgelijkecommerciële functie;
  • Heb jij ervaring met projecten en snap jij hoe zaken en werkprocessen binnen eenprojectomgeving georganiseerd zijn;
  • Ben jij in staat om zelfstandig, gestructureerd en planmatig te werken. Uiteraard zijn jecommunicatieve en sociale vaardigheden uitstekend en ben je niet bang om je assertieve kant tetonen;
  • Ben jij klant- en resultaatgericht, stressbestendig, flexibel en gericht op een fijne samenwerking. Jebent dus een echte teamplayer;
  • Ben jij een ondernemend en innovatief persoon, die denkt in creatieve oplossingen en weet jijdoor je sterk ontwikkelde inlevingsvermogen te verbinden en de mensen om je heen testimuleren en te motiveren;
  • Beschik jij over doorzettingsvermogen en is ‘the sky’ niet ‘the limit’ maar pas de eerste halte naareen nieuw universum;
  • Heb jij affiniteit met ICT, AV-producten of digitale technologie.

Als laatste beschik jij over een grote portie humor, enthousiasme, inzet en passie voor het vak, dan heb jij een voorsprong op de rest!Wat kun jij verwachten van ons?


Een afwisselende, uitdagende functie voor 40 uur per week in een innovatieve branche. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur en ontvangt een marktconform salaris, goede voorwaarden, commissieregeling, aantrekkelijke pensioenregeling, leaseauto, laptop, onkostenvergoeding en flexibele werkuren. In onze organisatie is veel ruimte voor persoonlijke inbreng en doorontwikkeling. Je komt te werken in een enthousiast, gezellig team. Je kan lunchen in ons gezellige grand café en aanschuiven bij onze vrijdagmiddagborrel. Ons luxe kantoor is van alle gemakken voorzien en is gevestigd in Den Bosch.

Krijg jij energie van bovenstaande functie? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur jouw CV met motivatie naar mandy@jnv.nl (HR Adviseur). Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Martijn Siebelink (Commercieel Directeur) via 06 – 11 35 02 44.

De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.